ثبت تلاوت قراء برجسته جهان اسلام در شبکه‌های اجتماعی
شماری از جوانان مصری در اقدامی ارزشمند، اقدام به ثبت تلاوت‌های نادر و کمیاب، ابتهالات دینی، تصاویر و زندگی‌نامه شماری از بزرگان عرصه تلاوت مصر و جهان اسلام در شبکه‌های اجتماعی کردند.
شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۰۱
کد مطلب: 6411
به گزارش «آرماگدون» ،به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع؛ این جوانان در حرکتی که نشأت‌گرفته از عشق و علاقه آنان به میراث ارزشمند قرآنی است، تلاوت‌های نادر، تصاویر و زندگینامه شماری از قراء برجسته جهان اسلام همچون شیخ عبدالباسط عبدالصمد، محمد صدیق منشاوی، محمود علی بنا، مصطفی اسماعیل و... را در صفحه‎ای با عنوان «نابغه‌های تلاوت» در شبکه‎های اجتماعی ثبت کردند.
مصطفی زینی، مبدع این اقدام در این باره گفت: «نابغه‌های تلاوت» برای نخستین بار در فیسبوک ایجاد شد، اما پس از آن تلاش کردیم با ایجاد آن در دیگر شبکه‎های اجتماعی، همه دوستداران میراث قرآنی را جذب کنیم.
وی با بیان این که بیش از ۲۰۰۰ فایل قرآنی نادر شامل تلاوت‎های قرآنی، ابتهال‎های دینی، عکس و دیگر اطلاعات در این شبکه‌های اجتماعی ارائه شده، توضیح داد: مرحله نخست این کار جمع‌آوری تلاوت‎ها از منابع حقیقی و درست آن بود.
زینی با اشاره به این که آثار قرآنی متنوعی نزد فرزندان قاریان، و یا افراد علاقه‌مند به ضبط محافل قدیمی قرآنی وجود داشت، تصریح کرد: خانواده‎ها و فرزندان قاریان با ما همکاری کردند و روابط ما تا حد دوستی‌های شخصی نیز ادامه یافت.
وی همچنین افزود: این اقدام با استقبال خوبی از سوی دوستداران میراث قرآنی رو به رو شد، به گونه‌ای که شمار کسانی که صفحات ما در شبکه‎های اجتماعی را پیگیری می‌کنند روز به روز در حال افزایش است و این تعداد تاکنون از مرز ۳۰۰ هزار تن گذشته است.
حسن بنا، یکی از دیگر از جوانان و دست اندرکاران گروه ثبت میراث قرآنی در شبکه‎های اجتماعی تصریح کرد: ما تنها به قاریان طراز اول رادیو بسنده نکردیم، بلکه تلاش کردیم قاریانی که به دلیل حضور در کنار قراء بزرگ حق آنها ادا نشده است را نیز یاری کنیم و جای خوشحالی است که آثار نادر یافت شده از قاریان غیر مشهور بیشتر از آثاریست که از قاریان بنام در دست داریم.
حسن بنا با تاکید بر این که میراث قرآنی در احتکار هیچ فردی نیست، از همه کسانی که عکس، تلاوت و ویدئوهای نادری از قاریان قرآن کریم دارند، خواست این آثار را نشر دهند.
همچنین این گروه از جوانان مصری اعلام کردند که در صدد ایجاد مقری برای خود و تاسیس یک استودیو صوتی برای ادامه فعالیت‌هایشان هستند.
Share/Save/Bookmark