14 عضو حزب «ترزا می» به اتهام اسلامستیزی تعلیق شدند
منابع انگلیسی گزارش دادند که 14 عضو حزب محافظهکار به اتهام اظهارات ستیزهجویانه علیه اسلام از عضویت در این حزب تعلیق شدند.
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۷
کد مطلب: 6657
به گزارش «آرماگدون» ، برندون لویس دبیر حزب محافظهکار این تصمیم را در واکنش به پیام توییتر جیکوب ریس موگ یکی از نمایندگان ارشد حزب محافظهکار گرفته که وی در آن، مجموعه اظهارنظرهای اعضاء این حزب علیه اسلام را جمعآوری و منتشر کرده است.
دریکی از این اظهارنظرها آمده است: مسلمانان بایستی از مناسب اداری برکنار شوند و دیگری نوشته است، مساجد در انگلیس بایستی برچیده شوند. در پیام دیگری هم حملات تندی علیه ساجد جاوید وزیر کشور پاکستانی الاصل و مسلمان انگلیس واردشده و نوشته است: اگر او نخستوزیر شود میخواهد با قواعد اسلامی حکومتداری کند.
منابع انگلیسی یادآور شدند که این پیامها در گروه فیسبوک هواداران ریس موگ منتشرشده است.
دریکی از این پیامها که نقشه انگلیس با موقعیت مساجد دیده میشود، نوشته است: اینجا کشور اسلامی نیست و ما با سکوت خود اجازه میدهیم مسلمانان کشور را تصاحب کنند.
یک سخنگوی حزب محافظهکار ارتباط این گروه با حزب را رد اما اذعان کرده است برخی افراد از آنها، اعضاء حزب محافظهکار هستند که از عضویت حزب تا انجام تحقیقات تعلیق شدهاند.
شورای مسلمانان بریتانیا با انتشار بیانیهای یادآور شد که این مساله مؤید سطح عمیق اسلامستیزی در حزب محافظهکار است و خواستار انجام تحقیقات مستقل در این رابطه شد.
«هارون خان» دبیرکل شورای مسلمانان بریتانیا پیشتر در نامهای به دبیر حزب محافظهکار خواستار بررسی وضعیت اسلامستیزی در این حزب شده بود. او در این نامه فهرستی از جرائم ضد اسلامی نمایندگان حزب محافظهکار منتشر کرده و نوشته بود که اعضای این حزب بهصورت هفتگی مرتکب اقدامات ضد اسلامی میشوند.
سعیده وارسی دبیر پیشین حزب محافظهکار و نماینده مجلس اعیان هم این حزب را دچار مشکل اسلامستیزی ریشهدار و نژادپرست میداند. او معتقد است که نخستوزیر در حدی که لازم است با این مساله برخورد جدی نکرده است.
وضعیت اسلامستیزی در انگلیس پس از رأی مردم این کشور به خروج از اتحادیه اروپا بهصورت بیسابقهای تشدید شده است. آمار پلیس نشان میدهد که در سالهای اخیر تعداد حملات علیه مسلمانان روند صعودی داشته است.
«مسعود شجره» رئیس سازمان حقوق بشر اسلامی انگلیس بهتازگی در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت که اسلامهراسی در این کشور دیگر از مرحله «هراس» و ترس از اسلام گذشته و به مرحله نفرت از مسلمانان رسیده است.
وی معتقد است که بیتفاوتی سیاستمداران به حملات علیه مسلمانان و قوانین ضد تروریستی، به بیگانه سازی مسلمانان و افزایش تعداد حملات نسبت به آنان کمک کرده است.
شجره گفت: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا آنچنانکه ادعا میشود ربطی به مسائل اقتصادی نداشته و در اصل یک جنبش ضد مهاجر، ضد اقلیت و نژادپرستانه است.
وخامت وضعیت اسلامستیزی در انگلیس تا حدی است که یکشنبه گذشته جرمی کوربین رهبر حزب اصلی مخالف دولت، از سوی مخالفان طرح «از مسجد من دیدن کنید» هنگام بازدید از مرکز اسلامی ولفر لندن موردحمله قرار میگیرد.
حزب محافظهکار هم در حالی ۱۴ تن از اعضاء اسلامستیز این حزب را تعلیق کرده که برخلاف رویههای سیاسی در این کشور، اسامی این افراد را منتشر نکرده و این اقدام گمانهزنیها درباره فقدان اراده سران این حزب برای مقابله با اسلامستیزی را افزایش داده است.