العاقل یکفیه الاشاره؛
برای عاقل همین یک اشارت بس است.» که درگاه حسین(ع) درگه نومیدی نیست. هر که خواهی باش، وقتی خاک کوی حسین(ع) بر پیشانیت نشست، کیمیاگری می کند و این صفت را خداوند، در عالی ترین وجه در کوی حسین(ع) و خاک درگاه او نهاده است:
«و لو کره المشرکون.»
يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۴۲
کد مطلب: 2608
این عبارت بلند را از قول سید احمد نجفی قوچانی نقل می کنم که فرمود: هیچ توقّفی در شمول رحمت از مجرای حضرت سیدالشّهداء(ع) برای هیچ کس نیست.
***
از آنجا که آدمی با گسست عهد پدران، بر مدار عاقّ والدین، استقرار یافته و در همان مدار سیر می کند، امام زمانش (ع) در ساحت قدس الهی مستور و غایب مانده است. به عبارت دیگر، بقیة الله الاعظم(ع)، فراموش شده ی ما است. از این روست که می بایست در جست و جوی حضرتش مجاهدت کند. وقتی هم از ایشان سخن می گوید، سعی در خدمت کردن ندارد، بلکه ایشان را در خدمت هواجس نفسانی و عهد مذموم خویش می خواهد، بنابراین تغییری در وضعش حادث نمی شود.
***
اسماعیل شفیعی سروستانی، در کتاب «پدران مهربان ما» علم و ادبیات را به هم آمیخته است و با قلم توانای خود، چنان عشق اولیای خدا(ع) به فرزندان نوری شان را ترسیم کرده است که خواننده، پس از خواندن کتاب، تا مدّتها هنوز هم شیرینی چون عسل محبّت را در کام فکر خود حس می کند.
این اثر که به قول نویسنده «بابی به دفتر رحمت حضرت محمّد(ص) و فرزندانشان می گشاید»، پنجره ای است که ما را به تماشای پدرانی می نشاند که هر چه داریم از آنهاست. پدرانی که فراموششان کرده ایم و منزوی شان ساخته ایم. در حالی که این پدران، دعایمان می کنند، روزی رسانمان هستند و زندگی و مرگمان را رقم می زنند. این کتاب، نشانمان می دهد که چقدر غافل و قدرنشناسیم و برای جبرانش چه باید بکنیم.
در میانه ی این کتاب کم حجم ۱۲۸ صفحه ای، به مقام بلند امام حسین(ع) با عنوان «رحمت واسعه ی خداوند» اشاره شده است که علاقه ی ما را به آن حضرت دو چندان خواهد ساخت؛ ان شاء الله.
موسسه ی موعود عصر(عج)، نخستین چاپ این کتاب را در سال ۱۳۹۳ منتشر کرده است؛ برای تهیه ی این اثر می توانید به سایت www.yaranshop.ir مراجعه کنید و یا با شماره ی ۸۸۹۴۱۲۳۵ تماس بگیرید.
واکنش خواننده پس از پایان این کتاب: هیچ کوهی نیست که به پشتوانه ی این پدران مهربان، نتوانیم برداریم؛ آقایان! ما را به فرزندی می پذیرید؟