آشنايی پلیس اوگاندا با قوانین اسلامی حمایت از خانواده
آشنايی پلیس اوگاندا با قوانین اسلامی حمایت از خانواده
کارگاه آموزش یک روزه آشنایی با قوانین اسلامی حمایت از خانواده و کودکان ويژه نیروهای بخش خانواده پلیس اوگاندا به همت رایزنی فرهنگی كشورمان در اوگاندا، برگزار شد.
شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۰۵
کد مطلب: 6182
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پایگاه اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، به همت رایزنی فرهنگی ایران در اوگاندا و با مشارکت دفتر مفتی عالی اوگاندا به مرکزیت مسجد کیبولی، کارگاه آموزش یک روزه آشنایی با قوانین اسلامی حمایت از خانواده و کودکان با حضور ۷۰ تن از نیروهای بخش خانواده پلیس اوگاندا در محل سالن اجتماعات اين مسجد، برگزار و موضوعات مختلفی همچون خانواده، ازدواج و طلاق از منظر اسلام، نحوه برخورد با اختلافات خانوادگی و قوانین طلاق در اسلام بررسی شد.
علی بختیاری، رايزن فرهنگي كشورمان در اوگاندا در سخناني، ابراز امیدواری کرد نیروهای پلیس در بخش خانواده، از این پس با نگاهی دقیق‌تر و با آگاهی از تعالیم اسلامی، نسبت به حل اختلافات خانوادگی زوجین مسلمان اقدام كنند.
وي خانواده را نهادی مقدس دانست و گفت: خانواده مهم‌ترين نقش را در تشکیل یک جامعه سالم بر عهده دارد به گونه‌ای که اگر در جامعه‌ای خانواده آسیب ببیند، کل جامعه از آسیب آن متأثر خواهد شد و اگر خانواده تعالی یابد، آن جامعه متعالی خواهد شد.
بختياري اظهار كرد: باید توجه داشت که اختلافات خانوادگی با جرایم اجتماعی کاملا متفاوت هستند و باید تلاش کرد اختلافات خانوادگی را با درایت، صبر و عطوفت مدیریت کرد تا به خاطر مسائل عاطفی و احساسات زودگذر، دچار تزلزل و گسستگی نشوند.
وي به رواج فرهنگ‌های مهاجم و ناهمگون با باورهای دینی و فرهنگی مردم هشدار داد و تأثیرپذیری از سبک زندگی و فرهنگ غربی را از مهمترین عوامل مخرب خانواده و روابط خانوادگی دانست.

اسلام دین محبت و دوستی است
شیخ کسوله سلیمان اندیرانگوا، مفتی عالی اوگاندا نیز در سخنان خود، اسلام را دین محبت و دوستی معرفی کرد و طلاق را امری مبغوض دانست که تنها در موارد اضطرار جایز است.
وی افزود: اسلام برای مسأله طلاق قوانین خاص خود را دارد که نیروهای پلیس باید نسبت به آن آگاهی داشته باشند و در صورت بروز اختلافات جدی به کارشناسان دینی مراجعه کنند تا بر اساس قوانین اسلامی نسبت به مسائل مربوط به جدایی آنها تصمیم‌گیری و اعمال قانون شود.
شیخ کسوله سلیمان افزود: در اسلام زن و مرد حقوق برابر و در بسیاری موارد حقوق مشابه دارند، اما مدیریت خانواده و مسائل مربوط به خانواده بر عهده مرد است و این امر برای استحکام خانواده امری ضروری است.
در پایان کارولین کوشیمرروا، افسر ارشد پلیس از رایزنی فرهنگی کشورمان و دفتر مفتی عالی برای برگزاری این کارگاه آموزشی تشکر و قدردانی کرد و با مثبت ارزیابی‌کردن این کارگاه یک روزه، درخواست كرد دوره مشابهی با زمان بیشتر و برای جمعیت بیشتری از نیروهای پلیس در بخش خانواده برگزار شود تا همه نیروهای پلیس بخش خانواده، امکان استفاده از آن را داشته باشند.
Share/Save/Bookmark