تلاش جديد FBI براي اسلام هراسي
کتابخانه پلیس فدرال امریکا(افبیآی) واقع در کوانتیکو اخیراً کتابهایی را در خود جای داده است که نویسندگان آنان مدعیاند «اسلام و دموکراسی کاملاً منافی یکدیگرند».
يکشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۲۰
کد مطلب: 187
به گزارش آرماگدون، کتابخانه پلیس فدرال امریکا(افبیآی) واقع در کوانتیکو اخیراً کتابهایی را در خود جای داده است که نویسندگان آنان مدعیاند «اسلام و دموکراسی کاملاً منافی یکدیگرند». در این کتب و جزوات آموزشی افبیآی ادعا شده است که اسلام دارای طبیعت و ذاتی خشن میباشد.
افبیآی همچنین در آموزشهای خود مسلمانان را افرادی «افراطی و خشن» معرفی کرده است. با توجه به اسناد قبلی و نیز جدید بهدستآمده میتوان به میزان و وسعت موج اسلامهراسی آموزش دادهشده توسط افبیآی پی برد.
در طی چند هفته گذشته نیز در مطالب آموزشی آنلاین «نیروهای ویژه مشترک مقابله با تروریسم» این سازمان آمده بود که اسلام در پی «تسلط بر جهان» است.
هرچند مقامات افبیآی طی بیانیهای اظهار کردهاند که در مطالب آموزشی خود تجدید نظر خواهند کرد، اما تا کنون هیچگونه اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است. از طرفی، برطرف ساختن موج اسلامهراسیای که افبیآی در فرهنگ آموزشی ضدتروریسم خود به وجود آورده کار آسانی نیست.
هفته گذشته افبیآی دست به برگزاری جلسهای با حضور اعضای گروههای حقوق بشر مسلمان زد و از آنها به خاطر ارائه چنین مطالب آموزشی تندی عذرخواهی کرد و تصریح نمود که آنها بیش از حد نسبت به اسلام و مسلمانان سختگیری نشان دادهاند. با این حال، افبیآی هیچ گونه نظری در این خصوص نداد که برای بازبینی این مطالب از چه کارشناسان یا سازمانهایی مشاوره خواهد گرفت.
لازم به ذکر است که در اوایل امسال، دفتر این سازمان واقع در واشنگتن پذیرای سخنرانی بود که اظهار کرد قوانین اسلام مانع از آن میشوند تا مسلمانان بتوانند تبدیل به یک آمریکایی واقعی شوند. ویلیام گاتروپ، یکی از تحلیلگران مسائل جاسوسی افبیآی، طی یک آموزش سه روزه در مرکز آموزشی کوانتیکو افبیآی مدعی شده بود که اسلام مترادف با تروریسم است. وی در سخنرانی خود گفته بود: «در سطح عملیاتی، با گروههایی چون حماس، حزبالله، القاعده مواجهیم. همانند دندان کوسه، بیمعناست که شما یکی از این گروهها را از دور خارج کنید.»
انتشار این اخبار سبب شد تا سازمانهای مسلمان آمریکایی دست به اعتراض گسترده زده و از افبیآی شدیداً انتقاد کنند. در همین راستا، هفته گذشته حقوقدانان مسلمان با ارسال نامهای به بازرس کل وزارت دادگستری آمریکا از وی خواستند تا به این موضوع رسیدگی کند که تاکنون پاسخی دریافت نکردهاند.