دو برابر شدن جرائم با انگیزه مذهبی علیه مساجد در انگلیس
دو برابر شدن جرائم با انگیزه مذهبی علیه مساجد در انگلیس
تازه‌ترین تحقیقات خبرگزاری پرس آسوسیشین نشان می‌دهد که آمار جرائم با انگیزه های مذهبی علیه مساجد در انگلیس طی یک سال گذشته به دو برابر افزایش‌یافته است.
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۴۰
کد مطلب: 6067
به گزارش «آرماگدون» ، بر اساس تحقیقات این خبرگزاری تهدید به بمب‌گذاری، توهین‌های نژادپرستانه، خورد کردن شیشه و آتش‌سوزی به‌ویژه در زمانی که نمازگزاران وارد و یا خارج مسجد می‌شوند از شایع‌ترین جرائم صورت گرفته به شمار می‌رود.
این تحقیقات نشان می‌دهد پلیس انگلیس دربازه زمانی ماه مارس تا جولای گذشته ۱۱۰ جرم علیه مساجد ثبت کرده و این در حالی است که سال گذشته تنها ۴۷ جرم ثبت‌شده است.
بر اساس این آمار، تهدید، آزار و اذیت و سایر رفتارهای رعب‌آور از ۱۴ مورد در سال ۲۰۱۶ به ۴۹ مورد در سال جاری رسیده که نشان می‌دهد این آمار طی یک سال به بیش از سه برابر افزایش‌یافته‌ است.
همچنین جرائم خشونت‌آمیز علیه اشخاص از پنج موردحمله به نمازگزاران در سال ۲۰۱۶ به ۱۱ مورد در سال جاری رسیده و در زمان مشابه خشونت‌های تخریبی نیز به ۱۵ مورد افزایش‌یافته است.
دایان ابوت، وزیر کشور دولت سایه انگلیس، این آمار را 'به‌شدت نگران‌کننده' توصیف کرد و گفت: حمله به هر اقلیت و گروه مذهبی ناپسند است و همه انسان‌های معقول این‌گونه حملات را که علیه اسلام صورت می‌گیرد، محکوم خواهند کرد.
وی افزود: سیاستمداران نسبت به زبان و سیاست‌هایی که اعمال می‌کنند مسئول هستند. دولت بایستی یک‌صدا اعلام کند که چنین رفتارهایی را برنمی‌تابد.
در همین حال یک سخنگوی وزارت کشور انگلیس گفت: جرائم مرتبط با تنفر به هر شکلی غیرقابل‌قبول است و انگلیس قوانین سخت گیرانه ای را در این رابطه دارد.
مسعود شجره، رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس، آمار رسمی ارائه شده در رسانه های انگلیسی را بخش کوچکی از یک کوه یخی توصیف کرده و می گوید که سطح اذیت و آزار مسلمانان در انگلیس به مراتب بیشتر از آمار رسمی منتشر شده است.
آخرین گزارش منتشرشده از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس حاکی از روند افزایشی «فضای تنفر علیه مسلمانان» در انگلیس و اروپا است.
این گزارش که برگرفته‌ شده از تجربه زندگی مسلمانان است، بیانگر تصویری مأیوس ‌کننده‌ای از اقلیتی است که دائما تحت ‌فشار افکار کوته فکرانه و تبعیض‌آمیز قرارگرفته است.
نویسندگان این گزارش بر این باور هستند که اسلام هراسی در انگلیس از مرحله «تبعیض نژادی سازمان‌یافته» اکنون به مرحله «پسا تبعیض» رسیده به‌ گونه‌ای که مسلمانان اقلیتی خوانده می‌شوند که در جریان وحدت ملی مانع‌ تراشی می‌کنند.
آنها همچنین قوانین مبارزه با افراط‌ گرایی در انگلیس را به‌ منظور تحت‌ فشار قرار دادن مسلمانان این کشور می‌دانند و بر این باورند که این قوانین سبب ایجاد فضای تنفر علیه مسلمانان و به‌ موجب آن افزایش جرائم اجتماعی علیه آنان شده است.
به نوشته نویسندگان این گزارش، دستاورد فضای تنفر علیه مسلمانان آنان را به سکوت واداشته و سبب منزوی شدن بیشترشان شده است.
مسئولان مؤسسه ها و مراکز اسلامی نیز در گزارش‌ها و اظهارات خود برافزایش بی‌سابقه جرائم اسلام هراسی در انگلیس تأکید دارند.
برخی تحلیل گران انگلیسی بر این باورند که در پی حملات یادشده و گزارش‌های منتشرشده در رابطه با افزایش اسلام هراسی در انگلیس، سطح جرائم مرتبط با نفرت علیه مسلمانان دیگر پایین نخواهد آمد.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایرنا