خشونت علیه دانشجویان مسلمان در استرالیا/ حمله به زنان محجبه
خشونت علیه دانشجویان مسلمان در استرالیا/ حمله به زنان محجبه
جامعه مسلمانان در استرالیا به طور فزاینده ای نگران حمله به زنان محجبه و موارد دیگری از اسلام هراسی هستند.
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۱
کد مطلب: 4528
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه ای بی سی استرالیا، دانش آموزان کالج «ایلیم» در شمال شهر «ملبورن» با توجه به سن حساسی که در آن قرار دارند بیش از دیگران در معرض فشار قرار دارند.
همزمان که کودکان به مدرسه اسلامی می روند، به اهداف آشکاری برای خشونت به ویژه اسلام هراسی تبدیل می شوند.
«ادا اینانیر» یک دانشجوی این دانشگاه گفت: «ما زنان مسلمان بیش از مردان فشار را احساس می کنیم زیرا به آسانی شناسایی می شویم و امنیت ما به خطر می افتد.»
«آلینا فهیم» دیگر دانشجو گفت: «من احساس می کنم نباید با توجه به رفتار چند مسلمان قضاوت کنیم.»
«عمر حسن» یکی دیگر از دانشجویان گفت: «پوشش اسلامی مدارس چیزی است که بسیار جلب توجه می کند. این پوشش با پوشش مدارس عادی تفاوت دارد.»
«ولید مواس» گفت: « روزی در قطار به همرا خواهرم که حجاب بر سر داشت بودم که به من و خواهرم حمله کردند و ما را «حیوان» نامیدند. من تنها سکوت کردم اما احساس شرم کردم که آنها درباره اسلام به عنوان دین صلح آمیز چنین برداشتی دارند.»
آلینا فهیم گفت: «من احساس می کنم که اقدامات چند فرد تندرو مانند حملات تروریستی یا چه چیزی نیست، حملات خشونت آمیز، نباید بر کل تصویر اسلام و مسلمانان تعمیم داده شود. زیرا اسلام دین صلح است.»
جامعه مسلمانان در ملبورن به طور فزاینده ای نگران حمله به زنان محجبه و موارد دیگری از اسلام هراسی در بحبوحه نگرانی های جهانی و منطقه ای درباره تروریسم هستند.
در طول سال گذشته، پس از مرگ «نعمان حیدر» نوجوان استرالیایی خارج از یک پاسگاه پلیس در ملبورن و دستگیری چندین نوجوان دیگر به اتهام جرایم تروریستی ادعایی، تمرکز بی نظیری بر جوانان مسلمان دیده شد.
موزه اسلامی استرالیا در حومه شهر تورنبری به یک موسسه محلی مهم برای جامعه مسلمانان تبدیل شده است.
«مصطفی فاهور» بنیانگذار این موزه گفت: «ما می خواهیم به جامعه تفاوت میان اسلام واقعی و آنچه در مورد ان دروغ پراکنی شده را نشان دهیم. همه چیز به ارائه اطلاعات درست درباره اسلام بستگی دارد.»
مسئولان این کالج اغلب دانشجویان را به بازدید از این موزه می برند.
«زینب سرتل» گفت چنین الگوهای مثبتی مهم بودند. من فکر می کنم واقعا برای جوانان خوب است که در چنین الگوهایی درگیر شوند و مسیر درست را نیز دریابند.
در اوایل سال ۲۰۱۴ این موزه میزبان ۲۰ هزار بازدید کننده از جمله ۲۰۰ گروه دانشجویی چه مسلمان و چه غیر مسلمان بود.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان