ابراز نگرانی مسلمانان آلمان از وضعیت امنیت خود در این کشور
ابراز نگرانی مسلمانان آلمان از وضعیت امنیت خود در این کشور
مسلمانان مقیم آلمان نسبت به وضعیت امنیت خود در این کشور نگران هستند و از دولت این کشور بخاطر جدی نبودن در مقابله با تهدیدات افرط گرایان و نژاد پرستان نئونازی انتقاد دارند.
پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۴۲
کد مطلب: 1206
به گزارش «آرماگدون» ، «آیمان ماتزیک» رییس شورای مرکزی مسلمانان آلمان گفت: افزایش خشونت های اخلاقی و رفتاری از سوی نئونازی های نژادپرست در این کشور، موجب به مخاطره افتادن امنیت جانی مسلمانان شده است و متاسفانه دولت و دستگاه های امنیتی نیز به این مشکل مهم توجه جدی ندارند.
وی افزود: متاسفانه مقام های مسوول در نقاط مختلف این کشور چشمان خود را نسبت به خشونت ها و افراط گرایی های نئونازی ها بسته اند و ما جامعه مسلمانان مقیم آلمان نگرانی های بزرگی در رابطه با امنیت جانی و اجتماعی خود داریم.
رییس شورای مرکزی مسلمانان آلمان تاکید کرد: هیچ نظام مدعی دموکراسی نمی تواند این نوع نژاد پرستی و افراطی گری ها را به صورت دائمی تحمل کند.
سخنان ماتزیک در واکنش به روند کند تحقیقات و پیگیری های قضایی در رابطه با پرونده قتل های زنجیره ای مسلمان در آلمان بیان شده است.
ارور پورلو سخنگوی شورای هماهنگی مسمانان آلمان نیز با انتقاد از کوتاهی های انجام شده در زمینه رسیدگی به پرونده قتل های زنجیره ای در این کشور،گفت: برای ایجاد امنیت لازم، باید عوامل این قتل ها به سزای اعمال خود برسند.
پورلو در همین رابطه از روند کند بررسی پرونده ،بی نتیجه بودن تحقیقات تاکنون و همچنین نابودی مشکوک برخی اسناد و مدارک مربوط به این پرونده مهم امنیتی انتقاد کرده و پلیس و سرویس های اطلاعاتی آلمان را به پیشداوری علیه مسلمانان متهم کرد.
نیروهای پلیس و سازمان های اطلاعاتی آلمان در اولین واکنش ها نسبت به قتل های زنجیره ای این کشور قبل از افشای برخی از زوایای پنهان مربوط به آن،بدون ارائه هیچ سند مدرک معتبری کشته شدگان را به همکاری با باندهای قاچاق مواد مخدر و خلافکاران متهم کرده بودند.
از بین رفتن اسناد و مدارک مربوط به افراد مظنون و کسانی که به نحوی در رابطه با این پرونده دخالت داشته اند و همچنین مشخص نبودن نقش نفوذی های سازمان های امنیتی در بین نئونازی ها برای مشخص شدن زوایای پنهان این قتل ها از جمله انتقادات مطرح از سوی منتقدان به روند پرونده قتل های زنجیره ای بوده است.
دولت آلمان همیشه با این انتقادات روبرو بوده که در رسیدگی به موضوع پرونده قتل های زنجیره ای برای کشف حقیقت و دستگیری عوامل آن جدیت کافی به خرج نداده و اهمیت چندانی برای آن قائل نشده است.
با توجه به اطلاعاتی که تاکنون از سوی مقامات آلمانی منتشر شده، گروه سه نفره تروریستی نئونازی در فاصله سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ هشت مرد ترک تبار و یک یونانی را به قتل رسانده است.
افزون بر این، قتل یک زن پلیس در شهر هایلبرون آلمان در ماه آوریل سال ۲۰۰۷ نیز به حساب این گروه گذاشته می شود. این گروه همچنین متهم به چندین فقره سوء قصد و عملیات بمب گذاری است.
دو مرد از این گروه تروریستی در نوامبر ۲۰۱۱ به طرز نامعلومی کشته شدند و فرد سوم زنی به نام بئاته چپه است که هم اکنون در بازداشت به سر می برد.
هفته گذشته نیز نماینده هندی تبار مجلس آلمان و رییس کمیسیون حقیقت یاب مجلس این کشور در رابطه با قتل های زنجیره ای خارجیان این کشور،از یک سوء قصد نجات یافت.
سباستیان اداتی نماینده ۴۳ ساله مجلس و کارشناس امور سیاست داخلی حزب سوسیال دمکرات های آلمان درحالی از سوء قصد نجات یافت که بمب دستی کار گذاشته شده در صندوق پستی دفتر کار وی، زودتر از موعد منفجر شد.
خواسته های مشخص مسلمانان در رابطه با این جنایات نژادپرستانه،گنجانده شدن ابعاد قتل های زنجیره ای مسلمان در آلمان و اقدامات افراطی نئونازی ها در این زمینه در کتاب های تاریخ مدارس برای جلوگیری از به فراموشی سپرده شدن آن، عنوان شده است.
ارائه آمار مشخص و جداگانه از سوی وزارت کشور در رابطه با جرایمی که در راستای اقدامات اسلام ستیزانه انجام می شود و همچنین ارائه گزارش کامل سالیانه در رابطه با اقدامات انجام شده برای مقابله با اقدامات نژاد پرستانه علیه مسلمانان از سوی دولت از دیگر خواسته های مسلمان در این رابطه است.
این انتقاد از دولت آلمان همواره مطرح بوده که مقابله با اقدامات نژاد پرستانه و اسلام ستیزانه از سوی گروه های نئونازی به هیچ عنوان جدی گرفته نمی شود و برعکس احزاب حاکم دمکرات و سوسیال مسیحی ها خود مروج اسلام ستیزی بوده و با هدف جذب آرا از اینگونه اقدامات دفاع می کنند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایرنا