اعضای یک گروه راست افراطی آلمانی 80 درصد افزایش یافت
اعضای یک گروه راست افراطی آلمانی 80 درصد افزایش یافت
مقام های آلمان با اعلام اینکه شمار اعضای گروه راست افراطی و ضد دولت 'رایش بورگر' (Reichsbürger) در دو سال گذشته به میزان 80 درصد افزایش یافته است، درباره خطرات امنیتی راستهای افراطی هشدار دادند.
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۰
کد مطلب: 6537
به گزارش «آرماگدون» ، سازمان اطلاعات داخلی آلمان موسوم به 'دفتر فدرال محافظت از قانون اساسی' (BfV) برآورد کرده است که هم اکنون حدود ۱۸ هزار نفر در آلمان عضو جنبش راست افراطی رایش بورگر هستند که این تعداد نسبت به سال ۲۰۱۶ حدود ۸۰ درصد افزایش نشان می دهد.
یکی از سخنگویان سازمان مزبور به روزنامه 'تاگس اشپیگل' برلین گفته است که حدود ۹۵۰ تن از حامیان این گروه به عنوان تندروهای راست افراطی طبقه بندی می شوند.
رسانه های آلمان به نقل از مقامات آلمانی می گویند که افزایش اعضای این گروه الزاما به معنی جذب اعضای جدید نیست بلکه شماری از اعضا و حامیان گروههای راست افراطی در گذشته برای مقامات شناخته شده نبودند. سخنگوی مزبور به تاگس اشپیگل گفته که حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر از حامیان گروه رایش بورگر مجوزهای حمل سلاح دارند و مجوز ۴۵۰ نفر از آنان از سال ۲۰۱۷ تا کنون لغو شده است.
در سالهای گذشته حوادث خشونت باری از جمله کشته شدن یک افسر پلیس در ایالت بایرن آلمان، جنبش رایش بورگر را در کانون توجه رسانه های آلمان قرار داده و هراس از افراط گرایی طرفداران این گروه را تشدید کرده است. پلیس آلمان اواخر فروردین ماه امسال و پس از حادثه ورود خودرو به میان جمعیت در شهر مونستر آلمان و کشته شدن دو نفر، منازل شماری از راست های افراطی را مورد بازجویی قرار داد تا گمان دست داشتن آنها در این حادثه پررنگتر شود.
گروه رایش بورگر دولت کنونی آلمان را به رسمیت نمی شناسد، صدر اعظم آنگلا مرکل را 'فراماسون یهودی' می داند و خواستار احیای مرزهای سال ۱۹۳۷ است. اما این گروه تنها تشکل راست افراطی در آلمان نیست. بیش از ۳۰ انجمن، گروه و شبکه از جمله گروه موسوم به 'اروپایی های میهن پرست ضد اسلامی شدن غرب' (PEGIDA) و حتی احزاب سیاسی سازمان یافته در آلمان دیدگاههای راست افراطی شامل یهودی ستیزی، اسلام ستیزی و بیگانه هراسی را ترویج می کنند.
گروههای راست افراطی یکی از تهدیدهای مهم امنیتی در آلمان و اروپا به شمار می روند و اقدامات خشونت آمیز آنان مصداق بارز تروریسم بومی در جوامع غربی است هر چند در رسانه های اروپایی اقدامات خشونت بار مهاجران خارجی به عنوان تروریسم بزرگنمایی می شود.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایرنا