خانه اسلامی دانشجویان دانشگاه واشنگتن دیگر امن نیست
خانه اسلامی دانشجویان دانشگاه واشنگتن دیگر امن نیست
دانشجویان مسلمان دانشگاه واشنگتن یک انجمن دانشجویی دارند که در ساختمانی به نام خانه اسلامی مستقر است. این خانه امروز امنیت گذشته را ندارد.
چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۹
کد مطلب: 4160
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پایگاه خبری «Daily UW»،دانشجویان مسلمان دانشگاه واشنگتن آمریکا از افزایش حملات ناشی از اسلام‌هراسی و عدم همکاری پلیس با جمعیت مسلمانان می‌گویند.
دانشجویان مسلمان دانشگاه واشنگتن یک انجمن دانشجویی دارند که در ساختمانی به نام خانه اسلامی مستقر است.
این ساختمان در سال ۱۹۷۹ از سوی دانشجویان خریداری شده و امروز مکان انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه واشنگتن است و تنها مسجد این دانشگاه نیز محسوب می‌شود.
این خانه اسلامی، برای جمعیت مسلمان دانشگاه واشنگتن بیش از یک مسجد است. اینجا مکانی برای اقامه نمازهای روزانه، برگزاری مراسم‌ مذهبی، کلاس‌های قرآن و تجوید و برنامه‌های اجتماعی است.
این خانه در گذشته جایی امن و آرام بود که دانشجویان می‌توانستند هم به مطالعه بپردازند و اعتقادات دینی خود را بسازند و مستحکم کنند و هم با دانشجویان مسلمان رابطه برقرار کنند.
اما این خانه اسلامی، مانند بسیاری مساجد اخیراً هدف خشم و نفرت نابه‌جا قرار گرفته است؛ بسیاری از مردم مساجد را به چشم بد می‌بینند و این اماکن را با افراط‌گرایی مرتبط می‌دانند.
امروز این خانه اسلامی امنیت گذشته را ندارد و مورد حمله قرار می‌گیرد. این در حالی است که پلیس سیاتل که حتی به مزاحمت‌های صوتی به سرعت واکنش نشان می‌دهد به حملاتی که علیه این خانه و مسلمانان صورت می‌گیرد با اکراه و به کندی واکنش نشان می‌دهد.
واریشا خان، دانشجوی دانشگاه واشنگتن و عضو انجمن اسلامی این دانشگاه می‌گوید: نیاز مبرمی به بهبود روابط پلیس و جامعه مسلمانان وجود دارد به ویژه از زمانیکه مسلمانان به صورت فزاینده‌ای در ماه‌های اخیر هدف حمله قرار گرفته‌اند.
ماه گذشته، یک نوجوان ۱۶ ساله مسلمان از سقف ساختمانی در منطقه «کپیتول هیل» پایین انداخته و کشته شد. گرچه گفته می‌شود که این یک جنایت ناشی از نفرت نژادی بوده؛ اما پلیس سیاتل این مسئله را تأیید نمی‌کند.
خان گفت: مسلمانان خواهان بررسی جدی‌تر و بهتر مسائل از سوی پلیس شدند.
زندگی بسیاری از مسلمانان آمریکا به خاطر گفتمان اسلام‌هراسی که بیشتر آن از سوی شخصیت‌های برجسته شدت گرفته و توسط وقایع تروریستی در پاریس و کالیفرنیا تقویت شده، از بین رفته است.
این در حالی است که یک پژوهش منتشر شده از سوی مرکز علوم و روابط بین‌الملل هاروارد نشان می‌دهد که مساجد و مسلمانان آمریکا در فعالیت‌های مدنی مشارکت بالایی دارند و از کشور خود حمایت می‌کنند.
Share/Save/Bookmark