چگونه "اف‌بي‌آي" براي آمريکا دشمن‌سازي مي‌کند؟ + فیلم
چگونه "اف‌بي‌آي" براي آمريکا دشمن‌سازي مي‌کند؟ + فیلم
دولت آمريکا به همراهي سازمان‌هاي امنيتي و جاسوسي اين کشور تلاش دارد با ايجاد حملات تروريستي ساختگي درون خاک اين کشور، دست دشمن‌سازي زده و ادامه حضور خود در خاورميانه را براي مبارزه با تروريسم، موجه جلوه دهد.
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۳۱
کد مطلب: 1271
به گزارش «آرماگدون» ، اداره تحقیقات فدرال و یا پلیس فدرال آمریکا معروف به اف‌بی‌آی از نهادهای رسیدگی به جنایات و جرایم فدرال است که وابسته به وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا می‌باشد. این اداره در ابتدا وظیفه تحقیق از وزارت دادگستری آمریکارا بر عهده داشت اما بعد از انتصاب "جان ادگار هوور" " John Edgarدر سال ۱۹۲۴ به ریاست آن، به تدریج کنگره ایالات متحده آمریکابر وظایف آن افزوده و از سال ۱۹۳۵ به بعد وظیفه رسیدگی‌هاي مربوط به قوانین فدرال و همجنين اقدام علیه امنیت داخلی آمریکا به این نهاد محول شد.
بر اساس تحقيقات انجام شده، اف‌بي‌آي در بسياري از حملات تروريستي ناموفق در آمريکا و ديگر کشورها نقش مستقيمي داشته است، به اين معني که ماموران مخفي اداره تحقيقات فدرال افراد مذهبي افراطي مستعد حملات تروريستي را شناسايي کرده و به آن‌ها در اقدامات خود کمک مي‌کنند. امام نکته جالب توجه اين‌جاست که تجهيزاتي که به اين افراد داده مي‌شود، همگي ساختگي بوده و انفجاري رخ نمي‌دهد. در همين هنگام ماموران اف‌بي‌آي به مکان حادثه هجوم آورده و فرد مظنون را دستگير مي‌کنند. به اين ترتيب با ساختن دشمني فرضي، افکار مردم را نسبت به ادامه حضور در خاور ميانه و مبارزه به اصطلاح با تروريسم، آماده مي‌کنند.


به گزارش وب‌سايت تحليلي Motherjones، يکي از موارد بالا در پرونده شخصي به نام "قاضي محمد نفيس" (Quazi Mohammad Nafis) است. هنگامي که او در شهر کويينز نيويورک زندگي مي‌کرد، با کمک دولت آمريکا به يک تروريست تبديل شد. نفيس، شهروند بنگلادشي بود که با ويزاي دانشويي وارد آمريکا شد. او صحبت‌‌هاي خود را با يک مرد در ميان مي‌گذاشت. او در تماسي تلفني با اين مرد مي‌گويد که قصد اقدام تروريستي در آمريکا را دارد و از اسامه بن‌لادن نيز حمايت مي‌کند. طبق گزارش Motherjones، اين که شخص کمک‌کننده به نفيس چه کسي بود و نفيس چگونه با وي ارتباط برقرار کرد نامشخص است. اما مسئله روشن اين است که او توانست نفيس را با رهبران القاعده آشنا کند. در يک روز گرم آفتابي در ۲۴ جولاي بود که نفيس با شخصي به نام کريم ديدار کرد، کريم گفته بود که يکي از اعضاي القاعده است.
نفيس در اين ديدار به کريم مي‌گويد که آمادگي اقدام را دارد‌. به گزارش motherjones، کريم مامور مخفي اف‌بي‌آي بود، اف‌بي‌آي به طور مخفيانه تمام چيزهايي که نفيس نياز داشت را فراهم کرده بود. در روز صبح ۱۷ اکتبر، نفيس و کريم خودروي وني را به lower Manhattan برده و در مقابل بانک فدرال در خيابان Liberty پارک کردند. سپس آن‌ها به يک اتاق هتل رفتند، او در تلفن خود شماره‌اي که قرار بود بمب در آن منفجر شود را گرفت، اما اتفاقي نيفتاد. او دوباره و دوباره تماس گرفت اما باز هم هيچ اتفاقي نيفتاد. در همان زمان بود که ماموران اداره تحقيقات فدرال وارد اتاق شده و وي را دستگير کردند.


نفيس يکي از ۱۵۰ مردي است که از زمان يازده سپتامبر توسط نيروهاي اف‌بي‌آي دستگير شده است، برخي‌ از آن‌ها به ۲۵ سال زندان يا بيشتر مجکوم شدند. در اين پرونده‌ها، اف‌بي‌آي از يکي از ۱۵ هزار خبرچين خود استفاده کرده که بسياري از آن‌ها مجرم هستند و وظيفه آن‌ها شناسايي کساني است که مستعد تروريست شدن هستند است. سپس آن‌ها تجهيزات را براي اجراي اقدامات تروريستي افراد اغفال شده فراهم مي‌کنند. حتي در برخي مواقع ايده‌هايي براي برنامه‌هاي تروريستي آن‌ها انجام مي‌دهند.
بنا به اين گزارش، اف‌بي‌آي سالانه ۳ ميليارد دلار خرج مبارزه با تروريسم مي‌کند. بسياري از خبرچين‌ها براي هر کدام از اين حملات ساختگي حدود ۱۰۰ هزار دلار دريافت کرده‌اند. در ماه آگوست سال ۲۰۱۱، حدود ۴۹ نفر از متهمان در نقشه‌هاي تروريستي شرکت کرده بودند که توسط مامورين اف‌بي‌آي سازمان‌دهي شده بود.


از لحاظ تاريخي، پوشش رسانه‌اي اين عمليات‌ها، از زمان جورج‌ بوش آغاز شد و در زمان اوباما نيز ادامه داشته است. به گزارش Gawker، اف‌بي‌آي و وزارت دادگستري آمريکا تمامي برنامه‌هاي مرتبط با متهمان حملات تروريستي را در کنترل خود دارند.
وب‌سايت TPM Muckraker ، در سال ۲۰۱۱ در گزارشي اطلاعات پنج حمله تروريستي ساختگي توسط اف‌بي‌آي را منتشر کرد که برخي از آن‌ها از اين قرار هستند.
* محمد عثمان محمود، بعد از يک اقدام تروريستي ناموفق در پاکستان، با يک مامور اف‌بي‌آي در پورتلند آمريکا در ژوئن سال ۲۰۱۰ ملاقات مي‌کند،‌ در عثمان در اين ديدار اعلام مي‌کند که قصد انجام عملياتي در آمريکا را داشته نياز به کمک اين فرد براي ساخت بمب دارد. اين مامور اف‌بي‌‌آي نيز تمامي امکانات را در اختيار او قرار مي‌دهد. در روز موعود ، عثمان به همراه ماموران مخفي اف‌بي‌آي براي منفجر کردن بمب مي‌رود. اما اتفاقي نمي‌افتد. ناگهان ماموران اف‌بي‌آي به اتاق او در هتل يورش برده و عثمان را دستگير مي‌کنند.
باستيت Bastit، به عنوان رهبر گروهي با ايدئولوژي متشکل از اسلام، بودا، مسيحيت، فراماسونري وديگر مذاهب نقشه داشت تا برخي سيارس در شيکاگو را در سال ۲۰۰۶ منفجر کند. باستيت در محاکمه خود بعد از اينکه متوجه مي‌شود گول خورده است اذعان مي‌کند که ماماوران اف‌بي‌آي به جاي تروريست ها خود را جا زده‌اند و به کمک کرده‌اند.
سمير هاسون (Sami Hasson)، با يک خبرچين FBI در سال ۲۰۱۰ همکاري داشت و قرار بود اهداف گوناگوني را در شيکاگو هدف قرار دهند. سمير ترور شهردار شيکاگو را پيشنهاد داده بود. اين خبرچين اف‌بي‌آي، هاسون را با دو مامور مخفي اين سازمان آشنا مي‌کند که آن‌ها به او يک بمب ساختگي داند. هاسون، بمب را درون يک سطل زباله جاسازي مي‌کند؛ اما اتفاقي نمي‌افتد و توسط ماموران امنيتي دستگير مي‌شود.


ديويد شيپلر، کارشناس ارشد مبارزه با تروريسم آمريکا، نيز در مقاله‌اي در نيويورک‌تايمز، مشورعيت دستگيري‌هاي تروريست‌ها و بهره‌برداري اف‌بي‌آي از اين حملات را مورد انتقاد قرار مي‌دهد
نيويورک‌تايمز،‌ در اين گزارش خود به شوخي مي‌گويد که آمريکا به نظر مي‌رسد در سال‌هاي اخير از حملات ترورريستي گسترده‌اي جان سالم به در برده است. يک بمب‌گذار در راه خود به يک بانک دستگير شد؛ يک برنامه بمب‌گذاري ديگري قبل از وقوع حادثه در فلان‌جا خنثي شد. اما تمام اين داستان‌ها توسط اف‌بي‌آي ساخته و پرداخته شده است. که تمام ماموران مخفي و خبرچين‌هاي آن به تروريست‌ها موشک‌هاي ساختگي، مواد منفجره تقلبي، جليقه‌هاي خودکشي غيرمسلح و آموزش‌هاي خيلي سطحي داده و آن‌ها را به راحتي و با برنامه قبلي به دام مي‌اندازند.


اين وب‌سايت آمريکايي در ادامه مي‌نويسد، وقتي که محمد عثمان محمود دانشجوي دانشگاه اورگون Oregon، فکر استفاده از يک خودروي پر بمب در جشن کريسمس پورتلند را داشت، اف‌بي‌آي ، وانتي با ۵۵ گالون مواد بي‌اثر،‌کلاهک‌هاي انفجاري بي‌ضرر و سوخت ديزل که تا خودرو بوي اشتعال بگيرد را به او مي‌دهد. حتي يک مامور اف‌بي‌آي راننده بود و محمود در صندلي شاگرد نشسته بود. براي راه انداختن بمب، اين فرد شماره‌اي را وارد مي‌کند اما هيچ اتفاقي نمي‌افتد.
در اکتبر سل ۲۰۱۲، پايگاه تحليلي فارن‌پاليسي در گزارشي با عنوان اينکه "چگونه اف‌بي‌آي، افراد را براي انجام حملات تروريستي ساختگي گول مي‌زند؟‌" مي‌نويسد: پرونده نفيس، آخرين موردي است که که در آن دولت آمريکا سعي در ايجاد اسلام‌هراسي داشته و با اغوا کردن عده‌اي افراطي با کمک اف‌بي‌آي قصد دارد دشمن سازي کند.
گروهي از وکلاي آمريکايي به نام newburgh four، تقاضايي کردند که سال ديگر بررسي خواهد شد. اين گروه از وکلا اميدوارند که بتوانند اف‌بي‌آي را در پرونده‌هاي جريان‌سازي حملات تروريستي ساختگي متهم کنند.
کارن گرين‌برگ استاد حقوق دانگشاه فوردهام در نيويورک و کارشناس تکنيک‌هاي جديد اف‌بي‌آي اذعان کرده است که مدارک قانوني زيادي عليه اين سازمان امنيتي وجود دارد. هدف، ايدئولوژي و انگيزه تمامي اين اقدامات خشونت‌بار با رهبري اف‌بي‌آي صورت گرفته است.
بر اساس گزارشات مستند اين گروه، ماموران مخفي اف‌بي‌آي در مجامع مسلمانان و در مساجد، مسلمانان افراطي را شناسايي کرده و با تحريک اين افراد، آن‌ها مجاب به اقدام عمليات‌هاي تروريستي کنند.

cdn.yjc.ir/files/fa/news/1391/10/24/715284_352.flv
Share/Save/Bookmark
مرجع : باشگاه خبرنگاران