تبلیغات ضداسلامی گروه "969" در میانمار
تبلیغات ضداسلامی گروه "969" در میانمار
یک جنبش غیر رسمی ضد اسلامی با نام "969" در مرکز میانمار در حال گسترش است که این امر احتمال آغاز موج جدیدی از خشونت‌ها علیه مسلمانان را افزایش داده است.
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۵۲
کد مطلب: 1505
به گزارش «آرماگدون» ، تبلیغات جنبش غیر رسمی ضد اسلامی "۹۶۹" که یک جنبش ضد اسلامی تندرو است در اینترنت و دیگر ابزارهای تبلیغاتی در میانمار علیه اقلیت مسلمان در حال گسترش است و این پس از خشونت‌های ماه گذشته میلادی صورت می گیرد؛ خشونت‌هایی که باعث کشته شدن ۴۳ تن شد و محله‌های مسلمان نشین مرکز میانمار را به خرابه‌های از خاکستر تبدیل کرد.
موج اسلام هراسی چالش بزرگ دولت اصلاح طلب میانمار محسوب می‌شود؛ این در حالی است که تین سین، رئیس جمهوری میانمار، در جریان سخنرانی شروع سال جدید میانمار از شهروندان کشورش خواست تا از خشونت‌ها درس بگیرند و آن را تکرار نکنند.
مسلمانان که حدود چهار درصد از جمعیت ۶۰ میلیونی میانمار را به خود اختصاص داده‌اند در گذشته با صلح و آرامش در کنار بودایی‌ها زندگی می‌کردند.
«نیونت منگ شین» رئیس شورای امور اسلامی میانمار با تاکید بر اینکه مسلمانان میانمار اکنون نگران آینده خود هستند گفت: ما چگونه می‌توانیم در یک جامعه بودایی زندگی کنیم؟ چرا ما این قدر بدبختیم که مردان، زنان، کودکان و دانش آموزانمان وحشیانه کشته می‌شوند؟ مسلمانان در این دوره انتقال قدرت قربانی دسته بندی‌های وحشیانه هستند.
بودایی‌ها به رهبری راهب‌های صاحب نفوذ در پشت پرده این جنبش به ظاهر سازمان یافته هستند؛ جنبشی که بودایی‌ها را ترغیب می‌کند تا تجارت مسلمانان را تحریم کنند.
یکی از رهبران این جنبش وی‌سیتا بیوونتا، راهبه مستقر در ماندالای است. وی بیشتر با نام "ویراتو" مقدس شناخته می‌شود که مسلمانان را "دشمن" خوانده و آنها را مسئول جنایات میانمار می‌داند.
"ویراتو" از چهار ماه پیش شروع به سخنرانی‌های ستیزه جویانه در تبلیغ جنبش ۹۶۹ کرده و مقامات میانمار نیز تاکنون سخنرانی‌های وی را متوقف نکرده‌اند.
بنا به گفته ساکنان محلی، بر چسب‌های تبلیغاتی ۹۶۹ به میزان فزاینده‌ای در ویترین مغازه‌ها، تاکسی‌ها و خانه‌ها در شهرهای بزرگی مانند "رانگون" و "ماندالای" مشاهده می‌شود؛ شهرهایی که حدود ۲۰ درصد از اقلیت مسلمان را در خود جای داده‌اند.
خشونت‌ها پس از درگیری‌های سال گذشته بین مسلمانان "روهینجا" و بودایی‌ها در ایالت "راخین" واقع در غرب میانمار بالا گرفته است؛ خشونت‌هایی که ده‌ها هزار نفر را مجبور به رفتن به اردوگاه‌های فلاکت بار پناهندگان کرده است.
تین سین روز یکشنبه در سخنرانی سال نوی خود تاکید کرد که دولت وی انتظار این وقایع "تکان دهنده و ناراحت کننده" را نداشته و افزود: در راه درازی که به سوی دموکراسی در پیش داریم باید موفقیت‌هایمان را حفظ کنیم، از تلفات درس بگیریم و آماده رویارویی با چالش‌های پیش‌رو شویم.
وی در سخنرانی قبلی خود متعهد شده بود تا به آنهایی که در پشت پرده این حملات هستند پاسخی دندان شکن بدهد.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایسنا