مسلمانان روهینگیا در ار ودگاهی در حومه سیتوه، مرکز ایالت راخین(30 اکتبر 2012)
مسلمانان روهینگیا در ار ودگاهی در حومه سیتوه، مرکز ایالت راخین(30 اکتبر 2012)
 
کشته شدن بیش از 300 مسلمان دیگر در موج خشونت‌های جدید در میانمار
بنابر گزارش‌ها، هم زمان با موج جديد خشونت‌هاي قومي و فرقه‌اي عليه مسلمانان روهينگيا در ميانمار، بيش از ۳۰۰ مسلمان ديگر در حملات بودائيان افراطي در اين کشور کشته شده‌اند.
چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۳۹
کد مطلب: 1083
به گزارش «آرماگدون» ، يکي از رهبران مسلمان روز سه شنبه (۹ آبان) در گفت و گو با پرس تي وي گفت، دست‌کم ۵۰ هزار روهينگيا در موج جديد خشونت در مناطق غربي ميانمار آواره شده‌اند.
در همين حال مقام‌هاي دولتي روز دوشنبه از کشته شدن ۸۸ نفر در ماه جاري در اين کشور خبر دادند.
يک مقام دولتي که خواست نامش فاش نشود در گفت و گو با خبرگزاري فرانسه گفت: « درمجموع ۴۹ مرد و ۳۹ زن کشته شده‌اند.»
با کشته شدن اين افراد، آمار تلفات خشونت‌ها در ميانمار از ماه ژوئن تا کنون به حدود ۱۸۰ نفر رسيد.
اين مقام دولتي ادامه داد: « حدود ۳۰۰ واحد مسکوني نيز روز يکشنبه در شهر« پائوتکاو» به آتش کشيده شد اما درباره تلفات اين حادثه گزارشي منتشر نشده است.»
اين درحالي است که گروه‌هاي حقوق بشر ابراز نگراني مي‌کنند، آمار تلفات واقعي بيش از اين باشد.
در همين حال کميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل اوايل روز سه شنبه اعلام کرد، در اردوگاه‌هاي پرجمعيت غرب ميانمار کمبود غذا، آب و کمک‌هاي پزشکي وجود دارد.
اين نهاد بين‌المللي، با صدور بيانيه‌اي اعلام کرد: «ضرورت احياي قوانين و نظم براي جلوگيري از خشونت بيش‌تر و نيز دسترسي آسان کاملا روشن است، به شکلي که بتوان کمک‌هاي لازم را در اختيار کساني قرار داد که نيازمند آن هستند.»
در اين بيانيه همچنين آمده است فقط در ماه جاري ميلادي بيش از ۲۸ هزار نفر در پي تشديد خشنونت‌هاي قومي در اين کشور مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده‌اند.»
هزاران روهينگيا ،عمدتا مسلمانان، در اردوگاه‌هاي سازمان ملل به دنبال سرپناه هستند. ارودگاه‌هايي که درحال حاضر براي اسکان ۷۵ هزار نفري که درپي خشونت‌هاي ماه ژوئن آواره شده‌اند، پاسخگو نيست.
عفو بين‌الملل و ديده‌بان حقوق بشر نيز با انتشار بيانيه‌هايي جداگانه، از دولت ميانمار خواسته‌اند براي حفاظت از جان مسلمانان روهينگيا در برابر بودايي‌هاي افراطي اقدام‌هاي لازم را انجام دهد.
دولت ميانمار از به رسميت شناختن روهينگيا ها به عنوان شهروندان اين کشور خودداري مي‌کند و تنها راه حل اين بحران را اخراج اين جامعه يک ميليون نفري به ديگر کشورهايي که آمادگي پذيرش آن‌ها را دارند، عنوان کرده است.
گفته مي شود ،مسلمانان روهينگيا داراي اصليت پارسي، ترک، بنگالي و پشتون هستند که اوايل قرن هشتم ميلادي به ميانمار مهاجرت کردند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : پرس تی وی