دعوت آشکار به ارتکاب جرم علیه مسلمانان در انگلیس
دعوت آشکار به ارتکاب جرم علیه مسلمانان در انگلیس
کاربران شبکه های اجتماعی از توزیع نامه‌ای تهدیدآمیز با عنوان روز 'مجازات مسلمانان' خبر می دهند که از طریق پست برای شهروندان انگلیس از سوی منبعی ناشناخته ارسال شده است.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۳۳
کد مطلب: 6493
به گزارش «آرماگدون» ، در این نامه سوم آوریل (۱۴ فروردین) به‌عنوان روز مجازات مسلمانان معرفی‌شده و خواننده را به ارتکاب اقدامات خشن علیه مسلمانان تشویق می‌کند. طبق این نامه هر اقدام خشن علیه مسلمانان امتیازبندی شده و شامل مواردی همچون فحاشی، کشیدن روسری از سرزنان مسلمان، اسیدپاشی، حمله با چاقو و بمب‌گذاری در مساجد است که از ۱۰ تا ۱۰۰۰ امتیاز برخوردار است.
موسسه انگلیسی 'تل ماما' که مسئولیت نظارت و اندازه‌گیری سطح جرائم اسلام هراسی در این کشور را بر عهده دارد در گزارشی ضمن بررسی مهر اداره پست انگلیس اشاره می‌کند که مبدأ آن شهر شفیلد می‌باشد و عنوان می کند این نکته یادآور نامه تهدیدآمیز مشابهی است که نوامبر گذشته به مسجدی در منچستر ارسال‌شد و در پی آن مورد تعرض جریانات راست افراطی قرار گرفت. این نهاد انگلیسی معتقد است نامه یادشده بخشی از پویش وسیع‌تر ضد اسلامی است که طی سال‌های اخیر به‌ویژه پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا شکل‌گرفته است.

ایرانیان مسلمان ساکن انگلیس نسبت به افزایش اسلام هراسی ابراز نگرانی می‌کنند
در پی انتشار این خبر، شماری از ایرانیان مقیم انگلیس در تماس با ایرنا نسبت به افزایش حوادث مرتبط با اسلام هراسی در این کشور ابراز نگرانی کرده‌اند. یک خانواده ایرانی که خواست نامش فاش نشود به حادثه‌ای تکان‌دهنده اشاره کرد که در جریان آن مادر خانواده از سوی افرادی ناشناس از خودرو بیرون کشیده شده و مورد فحاشی و ضرب و شتم قرار می‌گیرد.
وی نقل کرد در جریان این حادثه که در مقابل مدرسه فرزندش در لندن رخ داد، فرد مهاجم در ابتدا شروع به فحاشی و اظهارات توهین‌آمیز ضد اسلامی می‌کند، اما پس‌ازآنکه مورد بی‌اعتنایی قرار می‌گیرد، به سمت او حمله‌ور شده و اقدام به ضرب و شتم می‌کند.
این خانواده ایرانی می‌گوید که پلیس لندن را از وقوع ماجرا مطلع کرده اما تاکنون که در حدود ۲ هفته از این حادثه می‌گذرد اقدامی صورت نگرفته است.
شمار دیگری از هم‌وطنان ایرانی نیز با تعریف حوادث مشابهی، فضایی را ترسیم می‌کنند که حاکی از افزایش بی‌سابقه فضای تنفر علیه مسلمان است.
کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس که نقش فعالی در دفاع از حقوق مسلمانان ساکن این کشور دارد در تازه‌ترین گزارش خود از روند افزایشی «فضای تنفر علیه مسلمانان» خبر می‌دهد. این گزارش که برگرفته‌شده از تجربه زندگی مسلمانان ساکن انگلیس است، بیان‌گر تصویری مأیوس‌کننده‌ای از اقلیتی است که دائماً تحت‌فشار افکار کوته فکرانه و تبعیض‌آمیز قرارگرفته است.
در گزارش کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس عنوان‌شده آمار افرادی که طی سال‌های اخیر در معرض جرائم ناشی اسلام هراسی بوده‌اند به میزان ۸۲ درصد افزایش داشته است.
نویسندگان این گزارش بر این باور هستند که اسلام هراسی در انگلیس از مرحله «تبعیض نژادی سازمان‌یافته» به مرحله «پسا تبعیض» رسیده به‌گونه‌ای که مسلمانان اقلیتی خوانده می‌شوند که ارزش‌های انگلیسی را از بین می‌برند. به گفته آنان، این مساله سبب شده تا مسلمانان سیبل افکار عمومی انگلیس قرارگرفته و منجر به منزوی شدن آن‌ها گردد.
همچنین در نشستی که به‌تازگی در لندن با موضوع «اسلام هراسی: تعریف، نقشه و روش مقابله» برگزار شد شرکت‌کنندگان عنوان کردند که اصطلاح «اسلام هراسی» بیانگر وضعیت نژادپرستانه ضد مسلمان امروز در انگلیس نیست
«عمر خان» مدیر موسسه «رانیمید» که به گفته او اتاق فکری است برای مبارزه علیه نژادپرستی توضیح داد که واژه اسلام هراسی (اسلام و فوبیا)، به شنونده این‌طور وانمود می‌کند که دعوا بر سر عقاید و ایده‌هاست. به گفته وی در واژه اسلام هراسی، هم «اسلام» و هم «هراس» (فوبیا) هر دو گمراه‌کننده هستند. اسلام هراسان این‌طور وانمود می‌کنند که از اسلام به‌عنوان یک عقیده می‌ترسند و هراس دارند. درحالی‌که اسلام هراسی یک نوع نژادپرستی است.
عمر خان تأکید کرد که باید به دنبال واژه جدیدی بود که نژادپرستی و نفرت نژادی علیه مسلمانان را به‌طور واضح‌تری بیان کند. وی عبارت نژادپرستی ضد مسلمانان را پیشنهاد داد و گفت باید دقت کنیم که قربانی اسلام هراسی، افراد و انسان‌ها هستند و بنابراین باید به «مسلمان» در اینجا توجه کرد نه به اسلام به‌عنوان یک دین.
مسعود شجره، رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس نیز در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت که اسلام هراسی بخشی از واقعیت نگران‌کننده در جامعه انگلیس به شمار می‌رود. شجره یکی از دلایل افزایش اسلام هراسی در انگلیس را نقش رسانه و سیاستمداران برشمرد و افزود: آن‌ها تروریسم را بهانه کرده و با وضع قوانین جدید مسلمانان را با افراط‌گرایی و تروریسم پیوند می‌زنند. این مساله سبب شده تا اسلام هراسی به‌عنوان جریانی مشروع و پذیرفته‌شده در جامعه این کشور نهادینه شود.
کارشناسان معتقدند که روند افزایش اسلام هراسی پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ میلادی پررنگ‌تر شده و مادامی‌که دولت این کشور واکنش قاطعی را نشان ندهد این روند متوقف نخواهد شد.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایرنا