رشد اسلام هراسی در اروپا و تلاش افراط گرایان برای قانونی کردن اسلام ستیزی
رشد اسلام هراسی در اروپا و تلاش افراط گرایان برای قانونی کردن اسلام ستیزی
گزارش منتشر شده درباره اسلام هراسی در اروپا نشان می دهد که برخی از دولت های اروپایی و گروه های راست افراطی برای اجرای تدابیر ضد اسلامی و قانونی کردن اسلام هراسی تلاش می کنند.
سه شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۲۱
کد مطلب: 7150
به گزارش «آرماگدون» ، ۳۷ دانشگاه از کشورهای مختلف جهان گزارش سالانه خود را با عنوان «گزارش اروپایی اسلام هراسی ۲۰۲۰» درباره اسلام هراسی در ۳۱ کشور قاره اروپا منتشر کردند.
در این گزارش سالانه ۸۸۶ صفحه ای با اشاره به رشد پدیده اسلام هراسی در فرانسه و آلمان و اتریش آمده است: اقدامات برخی از کشورهای اروپایی که تبعیض علیه مسلمانان است، و تلاش سیاستمداران راست افراطی برای قانونی کردن اسلام ستیزی باعث شده است که این پدیده رشد کند.
«انس بایراکلی» استاد روابط بین الملل در دانشگاه آلمانی ترکیه ای در استانبول، «فرید حافظ» دانشمند علوم سیاسی در دانشگاه جورج تاون در واشنگتن که این گزارش را تهیه کردند، اعلام کردند: مسئله اسلام هراسی یکی از دلایلی است که باعث شد تصویر یک سیاستمدار برای جلد نسخه امسال انتخاب شود. او امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه است. سیاستمداری که به گفته برخی، وی به عنوان نماینده یک جنبش سیاسی میانه رو دیده می شود.
در این گزارش آمده است: این حقیقت است که محیط بیش از پیش برای اسلام هراسی افراطی تر شده است. مسلمانان فرانسوی و اتریشی در دستان خشونت وحشیانه دولتی رها شده اند که به نام قوانین ضد تروریسم به آن مشروعیت داده شده است.
این دو نویسنده در گزارش خود آورده اند: بسته شدن جمعیت علیه اسلام هراسی در فرانسه (CCIF) که مخالف نژادپرستی و تبعیض علیه مسلمانان در این کشور است، بهترین نمونه از میزان گسترش پدیده اسلام هراسی است.
براکلی با اشاره به گزارشی درباره مکرون می گوید: تصویر او به دلیل سیاست هایش به ویژه در رابطه با قانون ضد جدایی طلبی درفرانسه روی جلد قرار گرفته است. دولت مدعی است که هدف از آن تقویت نظام سکولار این کشور است.این درحالی است که منتقدان معتقدند که آزادی مذهبی را محدود کرده است و مسلمانان را به حاشیه می برد.
این قانون به دلیل اینکه جامعه مسلمانان در فرانسه را هدف قرار داده است، انتقاد گسترده ای را برانگیخته است، زیرا جامعه مسلمانان در فرانسه به عنوان بزرگ ترین جامعه در اروپا شناخته می شود که بیش از شش میلیون نفر است. این قانون محدودیت های متعددی را در جنبه های زندگی آنها اعمال کرده است.
فرید حافظ نیز درباره رشد پدیده اسلام هراسی در فرانسه، آلمان و اتریش می گوید: در آلمان بیش از ۳۱ هزار مورد جنایت ناشی از نفرت ثبت شده است که ۹۰۱ مورد آن علیه مسلمانان بوده است. فرانسه نیز در همین زمان تنهایک هزار و ۱۴۲ مورد جنایت ناشی از نفرت را ثبت کرده است که ۲۳۵ مورد آن علیه مسلمانان بوده است.
حافظ می گوید: به جای اینکه بگوییم جنایت ناشی از نفرت علیه مسلمانان در آلمان بیشتر از فرانسه است، می توان این پرسش را مطرح کرد که میزان جدیت پلیس فرانسه در ثبت جنایت ناشی از نفرت به طور کلی تا چه اندازه است.
در این گزارش اقدامات تبعیض آمیز برخی از دولت های اروپایی علیه مسلمانان و تلاش های برخی از سیاستمداران راست افراطی برای قانونی کردن اسلام ستیزی جمع آوری شده است.
در این گزارش آمده است: دولت اتریش نقشه دیجیتالی به نام «نقشه ملی اسلام» را ایجاد کرده است که فهرستی از اسامی و مکان بیش از ۶۲۰ مسجد و جمعیت اسلامی و مسئولان مسلمانان را در خود جای داده است.
این گزارش تاکید کرده است: براساس ارزیابی پرفسور «عدنان اصلان» استاد دانشگاه وین، نقشه دیجیتال، مسلمانان را به عنوان مجرمان احتمالی نشان می دهد. این تلاش دولت اتریش برای خروج از تحقیقات فساد از طریق مسلمانان و دستکاری حامعه است.
در بلژیک نیز دادگاه قانون اساسی در ژوئن ۲۰۲۰ میلادی نمادهای سیاسی و مذهبی به خصوص حجاب در موسسه های آموزش عالی را ممنوع کرد.
در بلغارستان نیز در ژوئن ۲۰۲۰ میلادی، یک دادگاه ویژه«محمد عبدالقادر» کشتی گیر مسلمان را به دلیل اشتراک گذاری عکس ها در سوریه در سال ۲۰۱۶ میلادی با لباس نظامی به فعالیت تروریستی متهم کرد.
براساس این گزارش، در دانمارک نیز حزب راست افراطی خلق نیز لایحه ای در ممنوعیت حجاب اسلامی در همه موسسه های عمومی تصویب کرد که پارلمان به آن رای نداد.
در فرانسه نیز حزب امانوئل مکرون، لایحه قانونی را برای ممنوعیت حجاب دختران زیر ۱۸ سال در اماکن عمومی ارایه داد.در آلمان نیز یگ قاضی ترک تبار به دلیل حجابش هنگام جلسه محاکمه از سمتش برکنار شد.
در ایتالیا نیز برخی از بیمارستان ها در شمال منطقه لومبرادای شمالی پوسترهای هشدار دهنده ای را برای جلوگیری از پوشیدن نقاب منتشر کردند. آنا اکستروم، وزیر آموزش سوئد نیز ممنوعیت ساخت مدارس دینی در این کشور را اعلام کرد.
گیرت وایلدرز، نماینده راست افراطی پارلمان هلند نیز بارها تلاش کرد تا حجاب را ممنوع کند و از ذبح حیوانات جلوگیری کند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان