رندی شورت، فعال طرفدار حقوق اقلیت های قومی و نژادی در آمریکا
رندی شورت، فعال طرفدار حقوق اقلیت های قومی و نژادی در آمریکا
 
امریکا از مسلمانان داخل و خارج از کشور اهریمن می سازد
يک قاضي فدرال در امريکا شکايت مسلمانان شهرستان اورنج کانتي کالفرنيا از اداره تحقيقات فدرال (اف بي آي) به اتهام جاسوسي را رد کرده است.
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۴:۰۴
کد مطلب: 911
کرما جي کارني، قاضي ناحيه‌اي امريکا با ادعاي اين‌که رسيدگي به اين پرونده ممکن است «اطلاعات محرمانه دولت» از جمله «اطلاعاتي که در صورت فاش شدن ممکن است امنيت ملي را به خطر بياندازند» فاش سازد، اين شکايت را رد کرده است.
اين اقدام در پاسخ به شکايتي بود که سال گذشته مطرح شد، هنگامي که اف‌بي‌آي يک خبرچين مخفي به نام کريگ مونتيل به مسجدي در اورنج کانتي فرستاد. مسلمانان مي‌گويند اين سازمان حقوق مدني را نقض کرده است.
به دنبال اين حکم انجمن آزادي‌هاي مدني آمريکا در جنوب کاليفرنيا و سازمان مستقر در امريکاي شوراي روابط اسلامي- امريکايي که اين شکايت را از جانب سه مسجد اورنج کانتي مطرح کرده‌اند، اعلام کردند درخواست تجديد نظر خواهند کرد.
پرس تي‌وي در اين باره مصاحبه‌اي را با رندي شورت، فعال طرفدار حقوق اقليت هاي قومي و نژادي در آمريکا ترتيب داده است. در زير برگردان اين مصاحبه را مي‌خوانيد.
پرس تي‌وی: آيا شما فکر مي‌کنيد قاضي با رد کردن اين پرونده به خاطر اطلاعات محرمانه کشور و امنيتي ملي در يک مسجد کار درستي انجام داده است؟
شورت: قطعا کار درستي انجام نداده است. در واقع تباني کاملي براي مخفي کردن اطلاعات در جامعه وجود دارد، آن‌ها از چه مي‌ترسند؟
در اين کشور به مدت ۱۰ يا ۱۱ سال است که يک الگوي قانوني وجود دارد، جايي که مردم، مسلمانان جوان و يا افريقايي-امريکايي تبارها را به انجام کارهاي تروريستي وا مي‌دارند که حتي تصميم به انجام آن‌ها را نداشته‌اند. اين کشور مردم را به انجام آن وا مي‌دارد و وقتي آن کارها را انجام دادند، به سراغ آن‌ها مي‌آيد.
اين نظام قضايي است. آن قاضي که اين شکايت را رد مي‌کند بايد از اطلاعات محرمانه کشور محافظت کند، در حالي که القاعده حمايت مالي مي‌شود تا مردم سوريه و ليبي را بکشد و به آن‌ها تجاوز کند. عجيب است. شايد به مخفي کاري کمتري نياز داريم تا متوجه دلايل اتفاقاتي که مي‌فتد بشويم.
متوجه نمي‌شوم، اين راه ديگري است تا مردم آزادي خود را در اين جامعه از دست بدهند. اين راهي ديگر براي ديو صفت نشان دادن مردمي است که از قرار مسلمان هستند. جنبه‌هاي آن فرقي ندارد اما دين آنها متفاوت است و يا اينکه به جاي کريسمس ماه
آن‌ها در حقیقت میخواهند واقعیت را پنهان کنند، حقیقت اینکه میخواهند مسلمانان را به شکل تصاویر کلیشه‌ای فیلمهایی همچون «محاصره» درآورند.»
مبارک رمضان را جشن مي‌گيرند. اين مسئله مشمئز کننده است و از تباني در سيستم قضايي خبر مي‌دهد.
بسياري از مردم گمان مي‌کنند وقتي کلمه قاضي را مي‌شنوند با يک فرد منصف طرف هستند. همواره مي‌خواهم به ديگران يادآوري کنم که آلمان‌هاي نازي سيستم قضايي داشتند، تعداد زيادي از جوامع خودکامه نظام قضايي داشتند. اين‌که يک رداي سياه بلند بپوشند و تصميماتي بگيرند به آن معني نيست که منصف هستند.
اگر از من بپرسيد، آن‌ها در حقيقت مي‌خواهند حقيقت را پنهان کنند، حقيقت اين‌که مي‌خواهند مسلمانان را به شکل تصاوير کليشه‌اي و داستان فيلم‌هايي همچون «محاصره» درآورند.
پرس تي‌وی: سوالي که با توجه به گزارش‌هاي موجود به ذهن مي‌رسد کريگ مونتيل است، مامور مخفي سازمان اف‌بي‌آي، و اکنون اتحاديه آزادي‌هاي مدني امريکا و شوراي روابط اسلامي- امريکايي از طرف اعضاي جامعه مسلمانان از اف بي آي که اکنون درگير يک جستجوي «گسترده» شده است شکايت کرده اند.
شورت: خب، حدس زدنش سخت نيست. در دهه ۶۰ و در سال ۱۹۶۵ اف‌بي‌آي برنامه ضد جاسوسي را براي بي اعتبار کردن، پاپوش دوختن، کشتن و ويران کردن جنبش‌هاي مترقي ايجاد کرد، به ويژه براي آفريقايي-امريکايي تبارها و مردم لاتين. اين مسئله اي قديمي است.
چيزي که مي‌خواهم شنوندگان شما متوجه آن شوند، اين است که مردم نبايد تاريخ امريکا را آن گونه که به آنها گفته شده مطالعه کنند، بلکه به اقليت‌ها بنگرند، به تاريخ آفريقايي-امريکايي تبارها، بوميان امريکا و آسيايي امريکايي تبارها نگاه کنند.
اگر واقعا مي‌خواهيد بدانيد امريکا در عمل چيست، ميتوانيد ان را بر اساس رفتاري که با اقليت هاي خود دارد قضاوت کنيد. آيا اوضاع اقليت‌ها به ويژه آفريقايي- امريکايي تبارها ولاتين‌ها در مقايسه با اکثريت سفيد پوست عالي است؟ جواب «منفي» است.
به اندازه کافي مي‌دانند، حتي نبايد در باره آن بحث کنيم، پيش از اين بايد به اين نتيجه رسيده باشند که امريکا کشوري است که مشکل نژاد پرستي و قضاوتي دارد.
جزء و قسمتي از جامعه اي است که در قانون اساسي خود سياهپوستان را به عنوان سه پنجم انسان در نظر مي‌گيرد، جامعه اي که نظام برده داري دارد. آنها همه کارهايي که حقوق بشر انسانها را رد کرده است انجام داده اند،درست است که دولت‌هاي مختلف امريکا از هم جدا بودند اما مانند هم عمل کردند، ما جيم کرو را داشتيم، محدوديت براي يهوديان را داشتيم.
اينجا امريکا است. ما جنگ کار داشتيم، جايي که مردم را به خاطر آنکه براي امرار معاش پول کافي مي‌خواستند به قتل رساندند. سفييد پوستاني بودند که به خاطر درخواست پول کافي براي زندگي کشته شدند، اين يک جامعه پول سالارانه غير‌ منصف است.
متاسفانه واقعه ۱۱ سپتامبر، حال از سوي هرکس انجام شده باشد، بهانه‌اي شده است تا مسلمانان نيز در سايه اقليت سياهپوست و لاتين قرار گيرند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : پرس تی وی