معرفی محله‌ مسلمانان به عنوان مرکز تروریسم توسط پلیس آمریکا
معرفی محله‌ مسلمانان به عنوان مرکز تروریسم توسط پلیس آمریکا
 
معرفی محله‌ مسلمانان به عنوان مرکز تروریسم توسط پلیس آمریکا + سند
اف‌بی‌آی علاوه بر آموزش‌های ضداسلامی به مأموران خود، از نقشه‌های اماکن تجاری، اجتماعی، و مذهبی اسلامی برای معرفی آنها به عنوان مأمن مظنونان اصلی تروریست استفاده می‌کند.
سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۰۱:۱۸
کد مطلب: 240
به گزارش «آرماگدون» ، ماه گذشته طی گزارشی به نقل از وبگاه خبری وایرد، فاش شد که اف‌بی‌آی در آموزش‌های خود به مأمورانش این چنین القا می‌کند که مذهب مسلمانان گرایش به خشونت داشته و مراکز خیریه اسلامی چیزی جز «یک سازوکار تامین بودجه برای جنگ» نیستند. در واکنش به این نوع تعلیمات، هم اف‌بی‌آی و هم وزارت دادگستری آمریکا وعده دادند که در مواد آموزشی خود بازنگری کنند. اما اقدامات اف‌بی‌آی نشان می‌دهد که این سازمان جاسوسی با چیزی بیش از یک مشکل آموزشی مواجه است. اکنون سوءظن به مسلمانان عادی ــ که در آموزش‌های اف‌بی‌آی رواج یافته ــ به حوزه تاکتیک‌های ضدتروریستی آمریکا نیز منتقل شده است.
هفته گذشته، «اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا» برخی از نقشه‌های اماکن اجتماعی و مسکونی مسلمانان آمریکا را منتشر ساخت که مورد استفاده اف‌بی‌آی قرار می‌گرفت. گرچه بسیاری از این نقشه‌ها در نگاه نخست غیر قابل فهم و خام به نظر می‌رسند، اما آنها تصدیق‌کننده این امر هستند که اف‌بی‌آی نقشه‌های مراکز تجاری، اجتماعی، و مذهبی قومیت‌های مختلف سراسر آمریکا به ویژه مسلمانان را جمع‌آوری می‌کند.
یکی از مأموران اف‌بی‌آی به نام مایک جرمن که حقوقدان اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا نیز است، این نقشه‌ها را مرتبط با آموزش‌های ضداسلامی آتش‌افروزی می‌داند که حدود یک ماه قبل منتشر شد. جرمن در این خصوص اظهار کرده است که مأمورانی که این آموزش‌ها را دیده‌اند «مستعد این می‌شوند تا با هر کسی که متعلق به یک گروه خاص است به عنوان یک مظنون برخورد کنند».
اف‌بی‌آی در واکنش به فعالیت‌های ضداسلامی خود، دست به صدور دفاعیه‌ای زد که در آن خود را ملزم به «پیوستن به اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا در مخالفت با تبعیض نژادی یا قومی می‌داند»‌. با این حال، در یکی از بیانیه‌های اف‌بی‌آی این چنین آمده است که «درست همان‌طور که سوزن زدن به نقشه، این امکان را به رییس پلیس محلی می‌دهد تا دریابد در کدام مناطق بیشترین تخلف روی می‌دهد، ترکیب اطلاعاتی که به صورت قانونی در مورد یک مکان بدست آمده این امکان را فراهم می‌آورد تا برخی روابط ناشناخته شناسایی شوند،‌ امری که در غیر اینصورت ناممکن است».
از طرفی، اف‌بی‌آی از این نقشه‌های جغرافیایی تنها به منظور ردیابی جنایتکاران استفاده نمی‌کند. با گذر زمان، منطق استفاده از این نقشه‌ها تغییر یافته و از ارائه محل‌های جنایت به نمایش الگوهای زندگی در محله‌های اقلیت‌نیشین تبدیل شده است. به بیان دیگر، علامت‌های گذاشته‌شده بر روی نقشه‌های جدید اف‌بی‌آی مشخص می‌سازد که مردم در کجا زندگی می‌کنند، کار می‌کنند، نماز می‌خوانند، غذا می‌خورند، و خرید می‌کنند، نه اینکه الزاماً آنها در کجا دست به وقوع جرم می‌زنند.
در راهنماهای موجود برای استفاده از این نقشه‌ها این چنین آمده است: «اگر گزارشات بدست‌آمده نشان دهد که اعضای برخی سازمان‌های تروریستی در میان اجتماع خاصی از همان نژاد و قومیت زندگی کرده و دست به عملیات می‌زنند، آن اجتماع به طور مسلم از ارزش اطلاعاتی خاصی برخوردار است.»
سلام المریاتی، رییس شورای روابط عمومی مسلمانان که یکی از تأثیرگذارترین سازمان‌های اسلامی در آمریکا به حساب می‌آید، در نامه‌ای به لس‌آنجلس تایمز این اقدامات و آموزش‌های ضداسلامی اف‌بی‌آی را نکوهش کرده و گفته است: «چنین آموزش‌هایی روابط موجود بین مجریان قانون و جامعه مسلمانان آمریکا را از بین می‌برد».

برای دریافت سند مربوط به این مطلب ، بخش ضمیمه را کلیک کنید.
Share/Save/Bookmark
مرجع : مشرق نیوز