افزایش شکایت از ممنوعیت روزه‌داری در مدارس آلمان
افزایش شکایت از ممنوعیت روزه‌داری در مدارس آلمان
برهان کسیچی، رئیس شورای اسلامی آلمان، از افزایش شکایت والدین مسلمان به دلیل ممنوعیت روزه در مدارس این کشور خبر داد.
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۴۳
کد مطلب: 6735
به گزارش «آرماگدون» ، برهان کسیچی گفت: «مدارس زیادی روزه را برای دانش‌آموزان ممنوع کرده‌اند. ظاهراً آنها می‌خواهند براساس خواسته‌های سیاستمداران گام بردارند. این اتفاق ظالمانه آزادی دانش‌آموزان را به خطر می‌اندازد. ما از مسئولان آموزشی کشور خواسته‌ایم که با این عمل مقابله کنند و به این اقدام ضداسلامی پایان دهند.»

وی ادامه داد: «افزایش تعداد شکایات والدین بسیار نگران‌کننده است. معلمان و مدیران مدارس زیادی کودکان را تحت فشار قرار می‌دهند تا روزه نگیرند. در موارد متعددی کودکان حتی مجبور به شکستن سریع روزه خود شده‌اند. والدین گزارش داده‌اند که چطور فرزندانشان با ناراحتی از مدرسه به خانه آمده‌اند و یا زودتر از زمان مقرر به خانه فرستاده ‌شده‌اند.»

به گفته رئیس شورای اسلامی آلمان بدیهی است که بیانیه‌های سیاستمداران درباره روزه‌داری دانش‌آموزان تأثیر زیادی بر این مسئله داشته باشد. چندی پیش، اوا کوهنه هورمان، وزیر دادگستری هسن، خواستار اعلام جرم علیه خانواده‌هایی شد که کودکانشان را مجبور به روزه گرفتن می‌‌کنند. البته مشخص نیست که وزیر دادگستری این اطلاعات را از کجا به‌ دست آورده است، چرا که مسئولان شورای اسلامی آلمان تا به حال نشنیده‌اند که خانواده‌ای کودکش را مجبور به روزه گرفتن کند.

بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، کسیچی گفت: «این تنها مربوط به والدین نیست، بلکه در اسلام هیچ اجباری وجود ندارد و کودکانی که به سن بلوغ نرسیده‌اند از روزه معاف هستند. علاوه بر این، مراقبت از فرزندان فقط برعهده والدین است. آنها بهترین‌ها را برای فرزندانشان می‌خواهند. فقط در صورتی که ثابت شود، والدین امکان مراقبت از کودکان را ندارند، دولت ایالتی می‌تواند مداخله کند. با این حال، تا زمانی که چنین مسئله‌ای ثابت نشود، نباید ممنوعیتی وجود داشته باشد. باید جلوی اسلام‌هراسی را در جامعه بگیریم. در حال حاضر مسئولان مدارس و سیاستمداران آلمان طوری رفتار می‌کنند که انگار والدین مسلمان نمی‌توانند بهترین شرایط را برای فرزندانشان مهیا کنند. این رفتار بسیار عجیبی است.»

وی افزود: «ممنوعیت روزه برای دانش‌آموزان‌ بی‌عدالتی است و باعث افزایش اسلام‌هراسی در مدارس می‌شود و صلح میان دانش‌آموزان را از بین می‌برد. ممنوعیت روزه گرفتن به شدت به کودکان مسلمان آسیب می‌رساند و باعث تحریک آنها می‌شود. علاوه بر این زمانی که معلمی جلوی دیگر دانش‌‌آموزان کودکی را از روزه گرفتن منع می‌کند، اعتماد به نفس او را کاهش می‌دهد. این برخلاف قانون آزادی مذهبی است. از مسئولان مدارس و سیاستمداران می‌خواهیم که شکایت والدین از مسئولان مدارس را بررسی کنند و بدون تأخیر، اقدامات لازم را برای رفع این بی‌عدالتی انجام دهند.»
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایکنا