محکومیت فردی که قصد بمب گذاری در مسجد لندن را داشت
یک فرد افراطی که قصد داشت بهتلافی حمله تروریستی و مرگبار شهر منچستر، دریکی از مساجد بزرگ شهر لندن بمبگذاری کند در دادگاه گناهکار شناخته و به زندان محکوم شد.
پنجشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۳۷
کد مطلب: 6691
به گزارش «آرماگدون» ، استیون بیشاپ ۴۱ ساله روز چهارشنبه اعتراف کرد که برای بمبگذاری در مسجد بیت الفتوح در جنوب لندن، مواد منفجره خریداری کرده است. دادگاه سلطنتی منطقه کیگزتون امروز پس از شنیدن دفاعیات متهم، او را به دلیل برنامهریزی برای به خطر انداختن جان مردم، به ۴ سال زندان محکوم کرد. او پیشتر به جرم اقدام تروریستی متهم شده بود اما پس از شکایت به رأی دادگاه حکم او کاهش پیدا کرد.
بیشاپ مدعی شد که صداهایی را در ذهنش شنیده که او را به انجام این اقدام هدایت کرده است. پسازآنکه پلیس مدارکی را نشان داد که او از طریق گوشی همراهش درباره مواد منفجره و مسجد بیت الفتوح جستوجو کرده، وی مدعی شد یکی از قربانیان حمله تروریستی منچستر از او خواسته تا در مسجد بیت الفتوح بمبگذاری کند.
پلیس میگوید که او برای مخفی کردن جستوجوهایش در اینترنت، از نرمافزارهای «وی پی اِن» استفاده کرده است. تحقیقات پلیس از منزل مادر او همچنین نشان میدهد مواد آتشزایی را در یک ساک جاسازی و مخفی کرده است.
دوم خرداد سال ۱۳۹۶ یک جوان مهاجر ۲۲ ساله لیبیایی با اقدام به انفجار انتحاری در یک برنامه یک استادیوم شهر منچستر موجب مرگ و زخمی شدن تعدادی از شرکتکنندگان شد.
بلافاصله پسازاین حادثه به گفته پلیس، تعداد حملات اسلام هراسانه در منچستر ۵۰۰ درصد افزایش یافت. تعداد حملات علیه مسلمانان در یک ماه پس از حادثه ۲۲۴ مورد گزارششده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، با ۳۷ حمله، یک رشد ۵۰۰ درصدی را نشان میدهد.
موسسه غیردولتی «تل ماما» که حملات علیه مسلمانان را ثبت میکند در هفته پس از حادثه منچستر، ۱۳۹ حمله علیه مسلمانان را ثبت کرده است.
حملات علیه مسلمانان به لندن نیز کشیده شد و در شبهای ماه رمضان سال گذشته مسجد «فینزبری پارک» در این شهر هدف حمله قرار گرفت. دامنه حملات تا جایی پیش رفت که حتی پزشک ارتوپد مسلمانی که به صدمه دیدگان حادثه منچستر کمک کرده بود در امان نمانده و در مسیر بیمارستان موردحمله و فحاشی قرار گرفت.
آمار پلیس نشان میدهد که در سالهای اخیر تعداد حملات علیه مسلمانان همواره روند صعودی داشته است. برخی گروههای مسلمان در انگلیس بر این باور هستند که دولت عزم جدی برای برخورد با اسلامهراسی ندارد.
«مسعود شجره» رئیس سازمان حقوق بشر اسلامی انگلیس معتقد است که اسلامهراسی در این کشور دیگر از مرحله «هراس» و ترس از اسلام گذشته و به مرحله نفرت از مسلمانان رسیده است.
وی در گفتوگو با ایرنا افزود: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا آنچنانکه ادعا میشود ربطی به مسائل اقتصادی نداشته و در اصل یک جنبش ضد مهاجر، ضد اقلیت و نژادپرستانه است.
به گفته صادق خان شهردار لندن، پس از حمله تروریستی ژوئن سال گذشته به بازارچه «بارو مارکت» در این شهر، تعداد حملات علیه مسلمانان ۵ برابر افزایش داشته است.
در ماه مارس سال جاری (۲۰۱۸) نامههایی در انگلستان توزیع شد که در آن روز سوم آوریل بهعنوان روز مجازات مسلمانان معرفیشده بود. در این نامهها که از مردم خواستهشده بود در روز سوم آوریل لااقل یک مسلمان را 'مجازات' کنند، برای انواع حملهها امتیاز نیز تعیینشده بود.
گفتنی است که نفرت پراکنی در شبکههای اجتماعی بسیار بیشتر و عریانتر بوده اما معمولاً موردتوجه مقامات قرار نمیگیرد.