در نامه سرگشاده مسئولان نهادهای اسلامی تاکید شد:
اسلام هراسی سازمانیافته منجربه حملات تروریستی شده است
مسئولان نهادهای اسلامی، روحانیون و اساتید مسلمان دانشگاه های سراسر جهان در نامهای سرگشاده که در روزنامه گاردین انگلیس منتشر شد، زبان تند سیاست مداران و رسانهها را عامل اصلی رواج خشونت و تروریسم علیه اسلام خواندند.
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۴۶
کد مطلب: 6674
به گزارش «آرماگدون» ، بیش از ۳۵۰ تن ازچهرههای برجسته جهان اسلام نامهای را امضاء کردند که در آن حمله تروریستی جمعه گذشته در 'کرایس چرچ' نیوزیلند با ۵۰ کشته به فضای اسلامهراسی سازمانیافته در غرب نسبت داده شده است.
دراین نامه آمده است: افراطی گری ایجاد شده علیه اسلام ناشی از تحریک و بیمسئولیتی دانشگاهیان، سیاستمداران و رسانههایی است که دائماً مسلمانان و اسلام را هدف حملات خود قرار دادهاند.
این نامه میافزاید: کشتار مسلمانان با شلیک گلوله تَرنت(متهم اصلی حمله تروریستی نیوزیلند) آغازنشد، بلکه از دههها قبل با انتشار گزارشهای اسلام هراسانه و اختصاص صدها و هزاران ستون نفرتانگیز علیه مسلمانان در روزنامهها، شکل گرفته است.
نویسندگان یادآورشدند: 'مسلمانان دائماً بهعنوان متهمان ردیف اول و افرادی بیگانه با دیدگاههای بربریت معرفی میشوند که تهدید علیه جامعه به شمار میروند.'
شیخ «احمد هنزلوت» استاد دانشگاه دارالعلوم آفریقای جنوبی، «علی هندرا» استاد دانشگاه هلسینکی، «عدنان الصبری» از مرکز فرهنگی عراق در هلند، «محمد لغت» از مرکز صلح انگلیس، «محمد نعیم بن مختار» قاضی دادگاه اسلامی مالزی، شیخ «جوان والیز» از مجمع اسلامی سوئد، «امجد قورشا» از دانشگاه اردن، شیخ «اوزلم ناس» از مجمع جوامع اسلامی آلمان، «صفدر پارکار» از کالج اسلامی استرالیا و مریم امیر از موسسه حکمت آمریکا از جمله افرادی هستند که این نامه را امضا کرده اند.
همزمان «سعیده وارسی» عضو پیشین دولت انگلیس که چند سال پیش به دلیل سکوت لندن در جریان حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه از مقام خود کنارهگیری کرد،حزب حاکم انگلیس را به داشتن دیدگاههای اسلام هراسانه متهم کرد و گفت: اینیک دیدگاه نیست بلکه واقعیت است. دولت دو ردیف بودجه جداگانه برای حفاظت از مکانهای عبادی در نظر گرفته است. یک ردیف متعلق به حفاظت از کنیسهها و ردیف دیگر که در حدود ۲.۴ میلیون پوند است برای حفاظت از سایر مکانهای عبادی تخصیص داده شده است.
وی تصریح کرد: دولت بایستی افزایش ضریب امنیت و حفاظت از سایر مکانهای عبادی غیر از کنیسهها را در دستورکار خود قرار دهد.
این سیاستمدار انگلیسی که اینک عضو مجلس اعیان است همچنین اهمیت تعریف اسلام هراسی در انگلیس را مورد توجه قرارداد و گفت، خواه در ارتباط با حفاظت از مساجد، تعامل با جوامع اسلامی و خواه در ارتباط با سطح نفرت از مسلمانان در احزاب سیاسی و دولت باشد، اسلام هراسی در نقطه کور قرار دارد.
هارون خان رئیس شورای مسلمانان بریتانیا هم درنامهای خطاب به نخستوزیر انگلیس، به این نکته اشاره کرده است که پس از حادثه نیوزیلند مسلمانان احساس وحشت میکنند. او با اشاره به اینکه دولت برای حفاظت از کنیسهها ۱۴ میلیون پوند اعتبار تخصیص داده، خواستار تخصیص اعتبار مشابهی برای حفاظت از نهادهای اسلامی شد.
کمیسیون حقوق بشر اسلامی هم درنامهای خطاب به 'ساجد جاوید' وزیر کشور انگلیس نوشته است:اینکه سیاستمداران بهعنوان مسئولان حفاظت از جان شهروندان فقط تروریسم را محکوم میکنند کافی نیست. بایستی این سخنان به سیاستهای عملی تبدیل تا از جان جوامع آسیبپذیر حفاظت شود.
عصر دیروز هم مراسمی با حضور وزیر کشور، شهردار لندن، اسقف اعظم انگلیس، فعالان ملی مذهبی و مردم انگلیس به مناسبت بزرگداشت قربانیان حادثه نیوزیلند در مسجد مرکزی لندن برگزار شد.
به گزارش ایرنا، نمازگزاران مسلمان روز جمعه گذشته در جریان برگزاری نماز جمعه در دو مسجد 'نور' و 'لینوود' شهر کراست چرچ نیوزیلند مورد حمله تروریستی مسلحانه قرار گرفتند که طی آنها ۵۰ نفر کشته و دهها نفر نیز زخمی شدند.
متهم اصلی این حمله 'برنتون هریسون تَرنت' ۲۸ساله اهل استرالیا معرفی شده است که پیش تر بارها در صفحات مجازی خود از حضور مهاجران مسلمان در'سرزمین های اروپایی' ابراز خشم کرده بود.
تصویری که در رسانهها منتشر شد، نشان میدهد که هریسون ترنت نام مهاجمان مسلحی را که در سالهای گذشته، مهاجران و مسلمانان را در کشورهایی چون سوئد و کانادا هدف حمله قرار داده بودند، روی سلاح خود حکاکی کرده است.
کارشناسان با اشاره به رشد نژاد پرستی و نفرت از اسلام در کشورهای غربی تاکید می کنند که صلح طلبان و آزادی خواهان جهان باید ناسیونالیست های نژادپرست و پرخاشجوی جوامع غیرمسلمان را تحت فشار قرار دهند تا جهان برای همیشه نفرت پراکنی و تروریستی نمایاندن اسلام و مسلمانان را پشت سر بگذارد.