باتلاق تاریک اسلام هراسی در اروپا
باتلاق تاریک اسلام هراسی در اروپا
تعصب ضد اسلامی با رشد بسیارسریع تردید نسبت به ارزش های اخلاقی در کشورهای اروپایی را به وجود آورده و موجب از بین رفتن جایگاه جهانی اروپا شده است.
شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۱۴
کد مطلب: 7053
به گزارش «آرماگدون» ، اروپا که ادعا می کند برای بقیه جهان از نظر حقوق اقلیت ها ، مدارا و شکیبایی و فراگیر بودن یک قطب نمای اخلاقی است در پنهان کردن تعصب های تاریک اسلام هراسی ناتوان مانده است.
احساسات ضد مسلمانان حداقل در دو دهه گذشته در قاره سبزبه شدت افزایش پیدا کرده است. اسلام هراسی دیگر تنها محدود به کشورهای کمونیست سابق در شرق نیست و تنها توسط احزاب سیاسی راست افراطی و رهبران پوپولیست ترویج نمی شود بلکه در برخی موارد تبدیل به جریان اصلی در جوامع و حتی نهادینه شده است.
احزاب اصلی در جریان های سیاسی اظهارات اسلام هراسانه خود را صریحا بیان می کنند و سیاست ها و قوانینی را به نام سکولاریسم و ​​آزادی بیان ترویج می کنند.
در همین راستا اتحادیه اروپا با انجام اقدامات مرزی که رابطه جنایت و تروریسم را با جمعیت مسلمانان پیوند می دهد ، مرزهای خود به ویژه در بالکان را امنیتی کرده است.
تعصب در برابر اسلام در بسیاری از گوشه و کنار اروپا قوت گرفته است. آمارها از سراسر اروپا نشان می دهد که حملات علیه مساجد و مسلمانان به طور منظم انجام می شود و همه جا اتفاق می افتد. در انگلیس ، مسلمانان دوازده برابر بیشتر از مسیحیان قربانی جرایم ناشی از نفرت می شوند وجنایات ناشی از نفرت فزاینده علیه مسلمانان در کشورهایی مانند بلژیک شامل تخریب گسترده مساجد است.

فضای اسلام هراسانه رسانه های اجتماعی
اسلام هراسی همچنین بیشتر فضای رسانه های اجتماعی را اشغال کرده است. نظریه های توطئه در مورد به اصطلاح اسلامی سازی اروپا روز به روز از طریق اینترنت ترویج بیشتری پیدا می کند. آزار و اذیت و حملات آنلاین نیز بسیار رایج شده است که عمدتا زنان مسلمان را هدف قرار می دهد.
در فرانسه ، یک پنجم از کل حوادث اسلام هراسانه گزارش شده مربوط به تهدیدهای آنلاین است. اسلام هراسی آنلاین در اروپا فقط توسط ترول های ناشناخته یا گروه های راست افراطی انجام نمی شود بلکه اعضای احزاب جریان اصلی سیاسی ، گروه های مختلف موسوم به جامعه مدنی و برخی از خانه های رسانه ای ، به طور مستقیم و غیرمستقیم در این امر سهیم هستند.
پدیده هایی مانند بحران پناهندگان از خاورمیانه و ترس اغراق آمیز از تروریسم اسلام گرایانه ، رهبران راست افراطی پوپولیست را از حاشیه بیرون آورده و به عنوان بازیگران قدرت پیشرو دراکثر کشورهای اروپا معرفی کرده اند.
« National Rally » فرانسه ،« Ukip» انگلیس ،« Vox Party » اسپانیا ،حزب آزادی اتریش و حزب دموکرات سوئدی سوئد برخی از بسترهای سیاسی ضد اسلام گرایی هستند که از حمایت های گسترده تری برخوردار هستند.
گروه سیاسی راست افراطی ضد مسلمانان دارای ۷۳ نماینده در پارلمان اروپا است که تقریبا به اندازه سبزها هستند. آنها پس از انتخابات ۲۰۱۹ حدود ۱۰٪ از اعضای پارلمان اروپا را تشکیل دادند.

امنیتی شده و سیاسی شده
یک ماه پیش ، آنتونیو گوترش ، دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت که نفرت و تبعیض علیه مسلمانان تبدیل به یک اپیدمی شده است و حتی اینکه کسی چگونه باید لباس بپوشد سیاسی و امنیتی شده است.
از سال ۲۰۱۰ ، فرانسه برقع را ممنوع کرد و علاوه بر فرانسه چندین کشور اروپایی دیگر از جمله اتریش ، بلژیک ، دانمارک ، آلمان ، ایتالیا ، هلند ، نروژ و اسپانیا نیز ممنوعیت کامل یا جزئی برقع را اعمال کرده اند.
سنای فرانسه همچنین در ۸ آوریل ۲۰۲۱ لایحه ضد تجزیه طلبی را تصویب کرد که باید توسط شورای ملی تصویب شود تا قانونی باشد و بر اساس آن دختران زیر ۱۸ سال از داشتن حجاب در مکان های عمومی منع می شود.
علاوه بر این ، توجیه رهبران سیاسی فرانسه در خصوص تحریک های مکرر که با نمایش کاریکاتورهای موهن به پیامبر (ص) به نام آزادی بیان انجام می شود ، منجر به این شده است که ۵.۷ میلیون مسلمان در این کشور بیش از قبل احساس کنند که به حاشیه رانده شده اند.
در آلمان ، برخی از دانشگاهها نمازخانه های مورد استفاده دانشجویان مسلمان را تعطیل کرده اند و دلیل آن را ترس از استفاده از این فضاها برای اقدامات رادیکالی عنوان کرده اند.
همچنین در سوئیس از سال ۲۰۰۹ ساخت مناره ها که نماد اسلام هستند برای مساجد ممنوع شده است و در مارس ۲۰۲۱ این کشور رأی به ممنوعیت برقع داد.

محدود شدن ادغام اجتماعی
اسلام هراسی که توسط دولت های اروپایی تبلیغ می شود ، ادغام اقتصادی و اجتماعی مسلمانان ساکن این قاره را بسیار دشوار کرده است.
همانطور که آژانس حقوق اساسی اتحادیه اروپا (FRA) در سال ۲۰۱۸ گزارش داد، مسلمانان سراسر اروپا به دلیل دین خود تبعیض را در بخش های مسکن و اشتغال تجربه می کنند.
اسلام هراسی با تشویق به محرومیت و تبعیض علیه مسلمانان که زندگی مشترک هماهنگ را به خطر انداخته ،مسلمانان را هدف قرار داده است.
تعصب ضد مسلمانان همچنین منجر به غیرقانونی شدن سیستم سیاسی مستقر در کشورهای اروپایی شده و در نخبگان سیاسی سنتی در اروپا بی اعتمادی ایجاد کرده است.
این در حالی است که موفقیت های انتخاباتی، احزاب سیاسی راست افراطی و حتی بسیاری از احزاب اصلی جریان سیاسی را مجبور به اتخاذ لفاظی های اسلام هراسانه کرده است.
کشورهای اروپایی غافل از این حقیقت هستند که این قطبی سازی تهدیدی جدی برای سیاست جریان اصلی در اروپا و همچنین اجماع تعیین شده در مورد دموکراسی ، حقوق بشر ، جامعه باز و فراگیر ایجاد کرده است.
تعصب ضد مسلمانان با رشد سریع ، گرایش های قومی-ملی گرایانه را به دوران قبل از جنگ جهانی دوم در بسیاری از کشورها برگردانده است که این باعث از بین رفتن جایگاه جهانی اروپا شده است.
این در حالی است که مسلمانان تنها ۵٪ از جمعیت اروپا را تشکیل می دهند و یک اقلیت کوچک هستند. حتی در فرانسه ، جایی که برخی از رهبران سیاسی به طور آشکار از موضع گیری سیاسی اسلام هراسانه استفاده می کنند ، مسلمانان تنها ۸.۸٪ کل جمعیت را تشکیل می دهند.
یک قاره با تاریخ استعمار که در کارنامه خود دارد و تعداد جمعیت در حال سقوط ، هنگامی که نتواند یک اقلیت کوچک را بپذیرد و فضای امن را برای آنها فراهم کند به لحاظ اخلاقی این حق را ندارد که ارزش های ​​حمایت از حقوق اقلیتها در سایر نقاط جهان را موعظه کند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان