تظاهرات مخالفان و موافقان اسلامی شدن آلمان +تصاویر
تظاهرات مخالفان و موافقان اسلامی شدن آلمان +تصاویر
اسلام هراسی به بهانه افزایش جمعیت مهاجران مسلمانان در آلمان
نئونازی ها توانسته اند با تبلیغات اینترنتی جمعیتی قابل توجه از مردم را نسبت به آنچه که خطر اسلامی شدن کشورهای غربی در اثر مهاجرت مهاجران مسلمان می خوانند، تحریک کنند.
سه شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۳۰
کد مطلب: 3137
شب دوشنبه تظاهرات تقریبا گسترده در شهر درسدن آلمان علیه اسلامی شدن کشورهای غربی به ویژه آلمان برگزار شد.
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از دیلی تلگراف در حالی که جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر از مخالفان مهاجران غیر آلمانی در شهر درسدن تجمع کردند گروهی نیز که مخالف سیاست های نژاد پرستانه و نئونازی ها بودند در حمایت از مهاجران دست به تجمع زدند.
مخالفان مهاجران مسلمان در تظاهرات خود با انتقاد از سیاست های مهاجرتی دولت آلمان نگرانی خود را از افزایش جمعیت مهاجران به ویژه مسلمانان اعلام کردند.
آنها پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود:" ما مردم آلمان هستیم " . آنها همچنین شعار سر می دادند: "نه به قانون شریعت" و" سرزمین مادری مان را حفظ کنید".
"بیانکا" یک پرستار ساکن شهر درسدن می گوید: مسلمان ها به اینجا (آلمان) می آیند و مسجد می سازند و برقع می پوشند. در حالی که وقتی ما به کشورهای اسلامی می رویم مجبوریم تابع قوانین آنها باشیم . آنها می خواهند وقتی به شکل مهاجر در کشورهای غربی هم زندگی می کنند، الگوهای خود را به جامعه تحمیل کنند.

تظاهرات مخالفان و موافقان اسلامی شدن آلمان

تظاهرات مخالفان و موافقان اسلامی شدن آلمان
در مقابل گروه دیگری نیز که جمعیت آنها حدود ۵ هزار نفر اعلام شده است، همزمان با تظاهرات مخالفان اسلام در شهر درسدن راهپیمایی کردند و نگرانی خود را از افزایش دیدگاه های مهاجر ستیزانه و اسلام ستیزانه راست گرایان و نئونازی ها اعلام کردند.
این گروه با ابراز اینکه جامعه آلمان همواره یک جامعه چند فرهنگی و متکثر بوده، از احیای شعارهای نازی گرایانه و نژاد پرستانه ابراز نگرانی کردند.
فیلیپ یکی از هزاران نفری که در راهپیمایی حمایت از مهاجران شرکت کرده و کارگر یک کارخانه است، می گوید:" ما علیه مهاجران و پناهندگان نیستیم. مردم سوریه در کشورشان جنگ است . ما آنها را در کشور خود می پذیریم."
یکی دیگر از راهپیمایان حامی مهاجران نیز می گوید: هفته گذشته من یکی از اجتماعات آنها را دیدم. آنها نئونازی هستند و به شکل ادای احترام در دوره هیتلر سلام می دادند. البته آنها در اکثریت نیستند اما به هر حال وجود دارند."

تظاهرات مخالفان و موافقان اسلامی شدن آلمان
آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نیز در واکنش به راهپیمایی های اخیر مخالفان مهاجران غیر آلمانی، با تاکید بر آزادی تجمعات در آلمان در عین حال هشدار داد که این تجمعات نباید بهانه ای برای تحریک مردم علیه مهاجران شود.
این اظهارات مرکل در حالی است که صدر اعظم آلمان سال گذشته در جریان نطق خود در مجلس آلمان نسبت به ادغام مهاجران در جامعه آلمان ابراز نگرانی کرده و به طور تلویحی اعلام کرده بود سیاست چند فرهنگه بودن جامعه آلمان شکست خورده است.
تظاهرات دوشنبه شب در درسدن آلمان علیه مهاجران مسلمان ، بزرگ ترین تظاهرات در سال های گذشته علیه مهاجران بوده است و نئونازی ها توانسته اند با تبلیغات اینترنتی جمعیتی قابل توجه از مردم را نسبت به آنچه که خطر اسلامی شدن کشورهای غربی در اثر مهاجرت مهاجران مسلمان می خوانند، تحریک کنند.

تظاهرات مخالفان اسلام هراسی در حمایت از مهاجران . روی پلاکارد نوشته :درسدن برای همه است.

تظاهرات مخالفان و موافقان اسلامی شدن آلمان

دولت آلمان از احتمال ایجاد تحریکات اجتماعی علیه مهاجران و تنش های احتمالی متعاقب آن نگران است.
برخی احزاب راست گرای آلمانی از جنبش راست گرای "اروپایی های وطن پرست علیه اسلامی شدن غرب" " پگیدا" (Patriotic Europeans against the Islamization of the west= pegida) که ترتیب دهنده تظاهرات هفته های گذشته در درسدن علیه مهاجران مسلمان است ، حمایت می کنند.
حزب ضد یورو"ای اف دی" از جمله این احزاب است. این حزب اعلام کرده است مخالفان مهاجران در راه درست و صحیحی حرکت می کنند. برخی سیاست مداران محافظه کار المانی نیز به دولت مرکل توصیه کرده اند به صحبت ها و دغدغه های مخالفان مهاجران توجه کند.

تظاهرات مخالفان و موافقان اسلامی شدن آلمان
آمارها نشان می دهد در ۱۱ ماهه نخست سال ۲۰۱۴ بیش از ۱۵۰ هزار مهاجر خارجی به آلمان پناهنده شده اند که غالب آنها از کشورهای خاورمیانه ای به ویژه دو کشور سوریه و عراق هستند. این در حالی است که آمار کل سال ۲۰۱۳ رقم ۱۱۰ هزار نفر بوده است.
آلمان بیشترین میزان مهاجران خارجی را در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا دارد. بیشتر مهاجران خارجی در آلمان ترک تبارانی اند که از دهه ۱۹۶۰ به دنبال فرصت های شغلی بهتر و کسب درآمد بالاتر در اقتصاد پررونق آلمان که بزرگ ترین اقتصاد در میان کشورهای اروپایی است ، وارد این کشور شدند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : عصر ایران