ایان هیرسی علی ، اسلام‌ستیز و هتاک به مسلمانان
ایان هیرسی علی ، اسلام‌ستیز و هتاک به مسلمانان
 
نگاهی به زندگی و فعالیت‌های آیان هیرسی علی
سلمان رشدی دامن پوش کیست؟
در این گزارش به معرفی یکی از زنانی می‌پردازیم که با اسلام‌ستیزی و هتاکی به مسلمانان به شهرت دست یافته است. او آنقدر بر اقدامات توهین‌آمیز علیه مسلمانان اصرار داشته است که به "سلمان رشدی دامن پوش" مشهور شده و مورد تقدیر لابی‌های صهیونیستی قرار گرفته است.
يکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۶
کد مطلب: 2148
به گزارش «آرماگدون» ، اسلام‌ستیزی نتیجه طبیعی رشد اسلام‌گرایی و گسترش تفکر توحیدی است؛ چرا که مستکبران با هر شیوه‌ای تلاش می‌کنند تا مانع بیداری اذهان جهانیان شوند. ظلم‌ستیزی و مقاومت در برابر استکبار که نتیجه بیداری فطرت‌های پاک مردم است، چیزی است که سلطه‌گران از آن وحشت دارند.
در این گزارش به معرفی یکی از زنانی می‌پردازیم که با اسلام‌ستیزی و هتاکی به مسلمانان به شهرت دست یافته است. او آنقدر بر اقدامات توهین‌آمیز علیه مسلمانان اصرار داشته است که وی را "سلمان رشدی دامن پوش" می‌نامند.

ایان هیرسی علی کیست؟
هيرسی علی سال ۱۹۶۹در سومالی متولد شد. پدر او که رهبری يک گروه شورشی را به عهده داشت در پی تلاشی نافرجام برای براندازی حکومت "زياد باره" از کشورش گريخت و به همراه خانواده خود به کنيا پناهنده شد.
ایان در سال ۱۹۹۲ در راه سفر به آلمان برای فرار از ازدواج اجباری (که بعدها دروغ بودن آن فاش شد)، به کشور هلند پناهنده شد.
ایان در سال های نخست پناهندگی علاوه بر فرا گرفتن زبان به کارهایی نظیر نظافت منازل می‌پرداخت اما توانست برای تحصیل وارد دانشگاه "لایدن" بشود.(+) وی پس از فارغ التحصیلی و شروع کار در نهادی وابسته به حزب کارگر هلند، مأموریت یافت درباره چندفرهنگ‌گرایی تحقیق کند.
هیرسی علی پس از این تحقیقات به این نتیجه رسید که نظام چندفرهنگ گرایی در هلند با شکست مواجه خواهد شد. وی پیشنهاد کرد که مدارس و مساجد مسلمانان بسته شود و به مهاجران مسلمان اجازه ورود به اين کشور داده نشود.
اما افکار او با حمایت حزب کارگر مواجه نشد و هیرسی برای پيشبرد اهداف خود به حزب ليبرال پيوست و طولی نکشيد که به عنوان نماينده اين حزب به پارلمان هلند راه يافت.
با ورود به پارلمان، انتقادات وی از اسلام تندتر و آشکار شد. در سال ۲۰۰۳ او در گفتگويی با "تروا"، روزنامه ليبرال هلند، مستقيما اسلام و پيامبر اسلام را مورد انتقاد قرار داد و گفت که در يک جامعه دموکراتيک همه مذاهب را می توان مورد انتقاد قرار داد اما مسلمانان انتقاد از اسلام را کفر می شمارند و برای آن مجازات تعيين می کنند.
اظهارات او خشم جامعه مسلمان در هلند و جهان را برانگيخت و موجب صدور فرمان قتل او ازجانب بسياری از بنيادگرايان اسلامی چه در داخل و چه در خارج از هلند گرديد.
از آن پس بود که زندگی زنی که خود را از قيد و بندهای دينی و پيوندهای خانوادگی رها کرده بود در حلقه محاصره محافظين مسلح درآمد که همه جا حتی درخانه اش نيز از او مراقبت می کنند.
هیرسی، فيلم "تسليم" را می نویسد
آنچه نام هيرسی علی را بيش از مقالات، کتاب و مصاحبه‌هايش بر سر زبان‌ها انداخته، فيلمی است به نام "تسليم" که بر اساس فيلمنامه او توسط "تئو ون گوگ" يک کارگردان هلندی، ساخته شد.
در پاییز سال ۲۰۰۴، انتشار این فیلم، عصبانیت مسلمانان را بر انگیخت و منجر به قتل "تئو ونگوگ" شد و جامعه هلند را با يک بحران بی سابقه اجتماعی روبرو کرد.
فيلم "تسليم" روايت دروغین ستم و خشونتی است که بر چند زن مسلمان روا می شود و در آن چهار زن مسلمان از ستم و آزارجنسی همسر و خانواده خود سخن می گويند.
در يک صحنه از فيلم هنرپيشه زن با اندامی نيمه برهنه که بر روی آن آيات قرآن نقش بسته است ظاهر می‌شود.

سلمان رشدي دامن پوش خواستار نابودي ۱.۵ میلیارد مسلمان با هر وسیله‌ای شد!

هیرسی در پاسخ به این سوال كه «آيا منظور شما از اسلامي كه بايد هدف قرار بگيرد اسلام راديكال است؟» پاسخ داد: «تمام اسلام بايد هدف قرار بگيرد و تمام اسلام بايد نابود شود!» وي ادامه داد: «در حال حاضر بحث در مورد صلح بيهوده است.»
وي درباره اين سوال كه «اين كه مي گوئيد اسلام را بايد شكست داد، آيا منظور شما اين است كه يك ونيم ميليارد مسلمان بايد نابود شوند؟!» گفت: «ما در حال حاضر با اسلام در حال جنگ هستيم و جنگ حد وسط ندارد. براي نابودي اسلام مي توان از راه هاي گوناگوني بهره برداري كرد؛ ابتدا بايد از انتشار اسلام در غرب جلوگيري كرد زيرا مردم غرب در حال گرايش به اسلام هستند. بايد آنها از قبول اسلام بازداشته شوند؛ زيرا كسانيكه مسلمان مي شوند گاهي تعصبشان بيشتر از ديگر مسلمانان است. شما سوزاندن علائم و آدمك ها را پايان دهيد آنگاه با چشم خودتان ببينيد و عضلات خود را پيچ دهيد و بگوييد: اين يك اخطار است؛ و اين وضعيت را بيش از اين تحمل نخواهيم كرد؛ آنگاه زماني فرا خواهد رسيد كه شما خواهيد توانست بر دشمنتان پيروز شويد».
از هيرسي سوال شد: «آيا براي نابود كردن آنها بايد از قدرت نظامي استفاده شود؟» وي پاسخ داد: «با هر وسيله ممكن بايد با آنها مبارزه كرد زيرا اگر شما اين كار را نكنيد مجبور خواهيد بود با احتمال نابود شدن زندگي كنيد».

کتاب Adan and Eva
"آیان هیرسی علی" با هدف ایجاد تنش در میان جامعه اسلام و یهودیت، در کتاب جدید خود با عنوان Adan and Eva (برگرفته از نام آدم و حوا) به روایت داستان آشنایی یک پسر مسلمان مراکشی به نام "آدان" و یک دختر یهودی به نام "اوا" می‌پردازد.
پس از آشنایی "ادان"، "اوا" را به مدرسه تعلیمات قرآنی می برد. این درحالیست که "آدان" نیز از شرابی که در غذای یهودی بوده، مصرف می کند. خانواده این دو پس از اطلاع از این آشنایی در صدد برمی‌آیند که هرچه سریعتر به این رابطه خاتمه دهند و به این منظور خانواده "اوا" وی را برای ادامه تحصیل به مدرسه ای در سوئیس می‌فرستند و...

کتاب کافر

کافر، زندگی‌نامه آیان هیرسی علی از دوران کودکی تا جوانی او در سومالی، عربستان، اتیوپی، کنیا، و سپس پرواز به آلمان و در نهایت پناهندگی در هلند، تجربه تحصیلش در دانشگاه لایدن، فعالیت‌های فمینیستی و از دست دادن تدریجی ایمانش، ورود او به پارلمان هلند، نوشتن فیلم تسلیم و قتل تئو ون گوگ، و در پایان بحث شهروندی و اقامت کنونی‌اش در آمریکا است.
این کتاب که در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسیده است در فهرست پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز قرار گرفته‌است.

هیرسی علی می‌نویسد: من در یک خانواده اسلامی بزرگ شدم، به عنوان یک فرد مسلمان خوب. اسلام در خانواده ما حاکم بود. اسلام در زندگی ما و در زندگی فامیل هایمان . اسلام ایده آل زندگی ما بود. سیاست ما، رفتار و کردار ما حق و حقوق ما، همگی منبعث از اسلام بود.
روزنامه گاردین، چاپ لندن، در تحلیلی بر نقطه نظرهای ایان هیرسی علی، که در گزارشی با عنوان " زنی بی مهابا" (۱۷ ماه مه ۲۰۰۵) به چاپ رساند، نوشت که خانم هیرسی علی وقتی خبر قتوای قتل سلمان رشدی را شنید یک دختر ۲۰ساله معتقد و با حجاب بود. او به روزنامه گاردین گفته بود " وقتی شنیدیم کتابی به چاپ رسیده است که نویسنده آن در مورد پیامبر اسلام حرف های بسیار زشت و کفرآمیز نوشته است اولین چیزی که به ذهن من خطور کرد این بود که او باید کشته شود."
اما چه تحولی در زندگی او رخ می‌دهد که نه تنها کافر شده بلکه به دشمن درجه یک اسلام تبدیل می‌شود.
به باور منتقدان، ایان هیرسی علی هنگامی زبان به انتقاد صریح از اسلام گشود که در پی حملات تروریستی ۱۱سپتامبر و محبوبیت پیم فورتن ، سیاستمدار راست گرای هلند، اسلام و ترس از اسلام و ترس از افراط گرایان مسلمان در این کشور جو مناسبی را برای اسلام ستیزی به وجود آورده بود و او از این فرصت برای پیشبرد اهداف شخصی خود استفاده کرد.

هیرسی و اسرائیل
هر چند هیرسی با ادعاهای آزادی و حقوق بشر، با اسلام به ستیز برخاسته است، اما جالب است که او با یهودیان و اسرائیل رابطه صمیمی دارد.
هیرسی که شدیدا علیه حکم ارتداد در اسلام موضع می‌گیرد، در برابر همین حکم در یهودیت سکوت اختیار کرده و جلوه های دموکراسی در اسرائیل را ستایش می‌کند.
وی در گفتگوی خود با روزنامه گاردين می گويد که جامعه مهاجر مسلمان بايد به اصول جهانی حقوق بشر احترام بگذارد و می افزايد" "اگر اين ارزش‌ها پذيرفته نشوند آنگاه آن چيزی که در اين جا وجود دارد (و تازه واردان نيز خواستار آن هستند) يعنی آزادی از بين خواهد رفت."
و باز هم جای سؤال است که چطور زندگی تازه واردان اشغالگر مهاجر صهیونیست در سرزمین فلسطین را می‌ستاید. کسانی که آزادی ساکنان اصلی این منطقه را گرفته‌اند و هویت و تاریخ خود را بر این منطقه تحمیل کرده‌اند.
نگاه سطحی و فریبکارانه هیرسی به حدی است که مشکل فلسطین را در حد مشکلات فساد دولت‌مردان فلسطینی در دزدی و مدیریت ناصحیح کمک های خارجی تقلیل می‌دهد.
خب البته از یک عنصر کافر اسلام‌ستیز که برای رسیدن به شهرت، هتاکی را حربه خود قرار داده است، انتظاری جز این نمی‌رود.
ایان هیرسی علی به دلیل همین موضع‌گیری‌های خود علیه اسلام و در حمایت از صهیونیسم، مورد تشویق لابی آمریکایی طرفدار اسرائیل قرار می‌گیرد.

ادامه فعالیت‌های اسلام‌ستیزانه در امریکا
خوش خدمتی او باعث می‌شود که به وی بورسِ تحقیقاتی انستیو امریکن اینترپرایز (American Enterprise Institute) اعطا شود و او هم‌اکنون در امریکا به سر می‌برد.
جالب اینجاست که خروج او از هلند، موجی از خوشحالی را در بین زنان مسلمان به راه‌ می‌اندازد.
با ورود به امریکا با نیل فرگوسن، تاریخ‌دان و مجری تلویزیونی ازدواج کرده و فعالیت‌های اسلام ستیزانه‌ی خود را با نوشتن کتاب، تولید فیلم و مصاحبه و مقالات ادامه می‌دهد.
هیرسی علی در جدیدترین کتاب خود به نام "سفری شخصی به برخورد تمدن‌ها" که در سال ۲۰۱۰ به چاپ رسید، با مرور زندگی خود و مهاجرت و زندگی خانوادگی‌اش، شدیدا به اسلام می‌تازد.
جدیدترین فیلم وی به نام "خاطرات افتخار" در سال ۲۰۱۴ به اتمام خواهد رسید. این فیلم نیز طبق روند دگیر آثار این زن هتاک، سراسر توهین به مسلمانان است. هیرسی علی در این فیلم به روایتگری دروغین ظلم و ستمی که بر ۹ زن در جوامع اسلامی می‌پردازد.
امثال هیرسی علی با آزادی کامل در کشوری مثل امریکا و هلند به اعتقادات یک و نیم میلیارد مسلمان توهین کرده و با نسبت دادن سنت‌ها و احکام دروغین به دین مبین اسلام هر سال جوایز و هدایای متعددی را از اربابان غربی و صهیونیستی خود دریافت می‌کنند.
اما نتیجه این موج اسلام هراسی در جهان چیزی جز گرایش روزافزون هزاران هزار انسان به سمت باورها و اعتقادات اسلامی نبوده است.

منابع:
http://www.jpost.com/Arts-and-Culture/Books/Ayaan-Hirsi-Ali-on-Israel
http://www.nytimes.com/۲۰۰۷/۰۲/۱۴/books/۱۴grim.html?_r=۰
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/۲۶۸۶/Binnenland/article/detail/۷۷۹۹۲۵/۲۰۰۶/۰۹/۳۰/De-zware-beproevingen-van-een-moslimmeisje.dhtml
http://www.bashgah.net/fa/content/show/۱۱۲۹۸
http://womenstudies.ir/archives/۱۴۶۶۹
http://womenstudies.ir/archives/۱۴۶۶۶
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=۲۰۶۳۵۸
http://www.adyannet.com/news/۱۵۲۴
http://www.asriran.com/fa/news/۳۱۰۶۳
http://islamineurope.blogfa.com/post-۱۳۹۳.aspx
/http://islamineurope.blogfa.com/post-۱۳۹۳.aspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Ayaan_Hirsi_Ali#Personal_life
http://rajanews.com/detail.asp?id=۸۹۶۴۰
http://www.ketabnews.com/detail-۷۷۲۷-fa-۰.html
Share/Save/Bookmark
مرجع : جبهه جهانی مستضعفین