میلوش زِمان، رئیس‌جمهور چک (راست) حین سخنرانی در تظاهرات ضد اسلامی و مهاجرتی در پراگ، ۲۶ آبان ۱۳۹۴. (AFP)
میلوش زِمان، رئیس‌جمهور چک (راست) حین سخنرانی در تظاهرات ضد اسلامی و مهاجرتی در پراگ، ۲۶ آبان ۱۳۹۴. (AFP)
 
رئیس‌جمهور چک در تظاهرات ضد اسلامی حضور یافت
در ادامه افزایش موج احساسات ضداسلامی و ضدمهاجران در اروپا، رئیس‌جمهور جمهوری چک در سالگرد انقلاب مخملی 1989 که به سقوط کمونیسم در چکسلواکی انجامید در تظاهرات ضد مهاجران و اسلام در پراگ، پایتخت این کشور، حضور یافت.
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۲:۲۳
کد مطلب: 3987
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پرس تی وی، بر اساس نظرسنجی اخیر آکادمی علوم چک، حدود ۷۰ درصد از مردم این کشور با ورود مهاجران و پناهجویان به کشورشان مخالفند.
شمار اندکی از پناهجویان این کشور را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده‌اند و اکثر آنان عازم آلمان و سایر کشورهای اروپای غربی هستند.
سازمان ملل اخیرا با انتقاد از اوضاع یک مرکز ساماندهی پناهجویان در چک وضعیت موجود را «تحقیرآمیز» خواند.
میلوش زِمان، رئیس‌جمهور چک، در جمع هزاران نفر از تظاهرکنندگان در رویداد روز سه‌شنبه که از طرف جنبش بیگانه‌ستیز ضد اسلام تدارک دیده شده بود گفت نباید به افرادی که با اسلام و مهاجران مخالفند برچسب اسلام‌ستیز، فاشیست یا نژادپرست زد.

این تظاهرات که تحت تدابیر شدید امنیتی و در پی حملات تروریستی اخیر پاریس برگزار شد یکی از ده‌ها تظاهراتی است که عمدتا با تمرکز بر مساله بحران پناهجویان اروپا در نقاط مختلف این کشور سازماندهی شده است.
حامیان رئیس جمهور چک بنرهایی در دست داشتند که آنگلا مرکل، رئیس‌جمهور آلمان، را به خاطر سیاست‌ درب‌های باز وی برای مهاجران و پناهجویان در زندان نشان می‌داد. برخی نیز در حمایت از جنبش بیگانه‌ستیز و اسلام‌ستیز آلمان ،پگیدا، شعار می‌داند.
یکی از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات به خبرگزاری فرانسه گفت که در حمایت از زِمان در این راهپیمایی شرکت کرده است. وی در حالی که خود را به خاطر اتفاقات جاری غرب اروپا در معرض تهدید می‌دید افزود: «نباید نسنجیده به مهاجران خوش آمد گفت زیرا اکنون مشخص شده که در میان آنان کسانی حضور دارند که برای اروپا خطرناک هستند.»
بیش از ۷۰۰ هزار پناهجو در سال جاری عمدتا از سوریه، عراق و افغانستان وارد اروپا شده‌اند، که از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون شدیدترین بحران پناهجویان قاره اروپا به شمار می‌رود.
سیل پناهجویان سبب تنش میان اعضای اتحادیه اروپا شده است و فعالیت گروه‌های راست افراطی ضد مهاجرت را در نقاط مختلف اروپا تشدید کرده است.
Share/Save/Bookmark