ممنوعیت حجاب در اماکن عمومی خواسته‌ی یکی از سیاستمداران ملی گرای آلمان
ممنوعیت حجاب در اماکن عمومی خواسته‌ی یکی از سیاستمداران ملی گرای آلمان
این اظهارات در حالی مطرح می شود که حزب آلترناتیو برای آلمان نیز پیش از این در موضع رسمی اعلام کرده که 'اسلام جایی در آلمان دارد' .
يکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۰۹
کد مطلب: 5679
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پایگاه خبری دویچه وله، «آلیس ویدل» از سیاستمداران عضو حزب آلترناتیو برای آلمان و نامزد این حزب برای کسب مقام صدر اعظمی با این ادعا که حجاب آپارتاید است، گفت روسری به آلمان تعلق ندارد.
وی در گفت‌و‌گو با روزنامه «تاگس اشپیگل» برلین، ادعا کرد: روسری باید در خیابان‌ها ممنوع باشد زیرا یک نماد جنسیتی است و همانند نظام جداسازی نژادی در نظام آپارتاید آفریقای جنوبی است!
این اظهارات در حالی مطرح می شود که حزب آلترناتیو برای آلمان نیز پیش از این در موضع رسمی اعلام کرده که 'اسلام جایی در آلمان دارد' .
ویدل همچنین گفت که علاوه بر ممنوعیت روسری، افرادی که برقع به چهره داشته باشند نیز باید جریمه شوند.
بر اساس این گزارش، هر چند حمله به حجاب اسلامی که در میان مسلمانان آلمان بسیار رواج دارد، یک موضع افراطی محسوب می شود اما پیش از این استفاده از برقع و پوشاندن تمام صورت در اماکن عمومی در ایالت بایرن در جنوب شرقی آلمان ممنوع شده است. در این ایالت همچنین برقع برای کارکنان دولتی در محل کار نیز ممنوع است.
این سیاستمدار پوپولیست آلمان در عین حال هیچ اشاره ای به ادیان دیگری مانند یهودیت که آنها نیز پوشش متفاوتی برای مردان و زنان دارند نکرد.
همزمان با ورود موج پناهجویان به اروپا در سال های اخیر، موضوع پوشش اسلامی یکی از مسائل مورد بحث بوده است. فرانسه در سال ۲۰۱۱ به عنوان اولین کشور اروپایی پوشش کامل صورت در اماکن عمومی را ممنوع کرد؛ هلند در سال ۲۰۱۵ اقدام مشابهی انجام داد و اتریش نیز در سال جاری برقع را ممنوع کرد.
معاون حزب پوپولیست استقلال انگلیس (UKIP) نیز روز جمعه گذشته با این ادعا که برقع در انگلیس باید ممنوع شود زیرا مانع جذب ویتامین دی از نور خورشید می شود، توجهات زیادی جلب کرد.
پارلمان اتریش هفته گذشته ممنوعیت برقع (پوشش کامل صورت) در اماکن عمومی را در قالب قانون جدید مهاجرتی تصویب کرد. بر اساس این قانون، از اول ماه اکتبر (نهم مهر ماه) زنانی که در اماکن عمومی و همچنین دانشگاه‌ها و دادگاه ها صورت خود را با برقع بپوشانند ۱۵۰ یورو جریمه خواهند شد.
بیان چنین دیدگاههای افراطی و تصویب قوانین مغایر با حقوق بشر ادعایی غرب از جمله درباره آزادی عقیده و پوشش، بیانگر تشدید دیدگاه‌های اسلام هراسانه است و در این میان احزاب پوپولیست تلاش می‌کنند از نگرانی‌های امنیتی که هیچ ارتباطی با اسلام ندارد و نتیجه سیاست‌های کشورهای غربی است برای تشدید اسلام هراسی استفاده کنند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : میزان