روزنامه آلمانی: اسلام ستیزی سمی علیه همبستگی جامعه آلمان است
روزنامه آلمانی: اسلام ستیزی سمی علیه همبستگی جامعه آلمان است
یک روزنامه آلمانی با اشاره به افزایش روزافزون مسلمانان در جامعه آلمان بر لزوم مقابله با اسلام ستیزی و دشمنی علیه مسلمانان تاکید کرده و خواستار انتصاب کمیسری در آلمان برای این منظور شد.
دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۳۳
کد مطلب: 6690
به گزارش «آرماگدون» ، روزنامه "تاگس اشپیگل"، در مطلبی نوشت: اعمال محدودیت علیه مسلمانان مانند سمی علیه همبستگی جامعه عمل می کند. باید با مسئله دشمنی با مسلمانان مبارزه شود.
نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح کرد که آیا آلمان به یک کمیسر علیه خصومت با مسلمانان نیاز دارد؟ "ایمن مزیک"، رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان چند روز پیش مجددا این درخواست را پیشنهاد داده و تصریح کرد که آلمان به بیش از یک نفر نیاز دارد تا مانع از خشونت و تبعیض علیه مسلمانان شود.
در ادامه این مطلب آمده است که با این حال در آلمان چنین مسئولیتی وجود ندارد. و در طول تقریبا ۶۰ سال مهاجرت دائمی مسلمانان به این کشور ما هنوز هیچ طرح و برنامه اساسی در این باره نداریم که چگونه زندگی مسلمانان باید در یک فضای پذیرفته شده و قابل اعتماد توسعه یابد.
نویسنده در ادامه به فعالیت های هدفمند داعش اشاره کرد که قتل و جنایات خود را با مذهب توجیه کرده و بذر نفرت و سوء ظن عمومی علیه مسلمانان را در جامعه می پاشند. به این ترتیب مسلمان بودن حتی در محافل روشنکفران اغلب با تعصب گرایی مذهبی معادل می شود.
در ادامه این مطلب آمده است که این کافی نیست که مرتبا این جمله را تکرار کنیم که اسلام و مسلمانان به آلمان تعلق دارند. ما باید بدانیم که این جمله به چه مفهوم است. مثلا اینکه در آلمان شمار مهاجران از کشورهای مسلمان دائما افزایش می یابد.
بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ شمار مسلمانان از حدود ۳.۳ میلیون نفر به ۵ میلیون نفر ( ۶.۱ درصد جمعیت) افزایش پیدا کرده است. موسسه پیو بر اساس یک بررسی نوامبر ۲۰۱۷ به این نتیجه دست یافته است. دلیل این افزایش تعداد مسلمانان هم مشخص است و مهاجرت ها از کشورهای سوریه، عراق و ایران و یک نرخ تولد بالا دلیل این مسئله است. بر اساس این بررسی شمار مسلمانان در آلمان تا سال ۲۰۵۰ به حدود ۶ میلیون نفر افزایش می یابد که معادل ۸.۷ درصد جمعیت این کشور است.
نویسنده در ادامه برابری بین مسلمانان و غیر مسلمانان در آلمان را لازمه این دانست که کودکان مسلمانی که در این جامعه بزرگ می شوند هویت خود را آلمانی بدانند. به نوشته این روزنامه آلمانی وضعیت مخفی و آشکار خصومت با مسلمانان مانند سمی علیه جو همبستگی در جامعه عمل می کند. چرا نباید یک نماینده برای مقابله با این مسئله در آلمان وجود داشته باشد؟
Share/Save/Bookmark
مرجع : تسنیم