قطعنامه ضد پاکستانی پارلمان اروپا ،اسلامآباد را خشمگین کرد
دولت پاکستان در واکنش به تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه این کشور که در آن به قوانین مقابله با کفرگویی اعتراض شده است، گفت: گفتمان اروپاییها حاکی از عدم درک آنان از قوانین پاکستان و تفسیر بیجا از تعهد اسلامآباد به مسائل حقوق بشری است.
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۰۵
کد مطلب: 7059
به گزارش «آرماگدون» ، تصویب قطعنامه ضدپاکستانی از سوی نمایندگان پارلمان اروپا و خواسته آنان برای تجدید نظر در امتیاز تجاری کشورهای اروپایی به اسلامآباد و همچنین لغو آنچه که غرب قوانین تبعیضآمیز علیه جامعه اقلیت در پاکستان عنوان میکند، خشم دولت پاکستان را برانگیخت.
وزارت امور خارجه پاکستان جمعه شب با صدور بیانیهای ضمن ابراز تاسف از رویکرد پارلمان اروپا اعلام کرد: گفتمان در پارلمان اروپا نشان دهنده عدم درک آنان از ماهیت قوانین مقابله با کفرگویی و حساسیتهای مذهبی مرتبط با آن در پاکستان - و در جهان اسلام است.
در این بیانیه آمده است: تفسیر بیجای اروپا در مورد سیستم قضایی پاکستان و قوانین داخلی جای تأسف دارد، درحالی که این کشور یک نظام دموکراسی پارلمانی با جامعه مدنی پر جنب و جوش و دارای رسانههای آزاد و قوه قضائیه مستقل است که کاملاً متعهد به ارتقا و حمایت از حقوق بشر برای همه شهروندان خود و بدون تبعیض است.
وزارت امور خارجه پاکستان افزود: این کشور ساز و کار لازم برای جلوگیری از هرگونه نقض حقوق بشر مرتبط با جامعه اقلیت دارد در عین حال مفتخر است که اقلیتها در پاکستان مطابق قانون اساسی کشور از حقوق برابر و محافظت کامل برخوردارند.
در این بیانیه خطاب به کشورهای غربی که پدیده اسلامهراسی و توهین به مقدسات اسلامی به بهانه آزادی بیان طی سالهای اخیر به شدت افزایش داشته آمده است: در زمانی که شاهد افزایش اسلام هراسی و پوپولیسم هستیم، جامعه جهانی باید عزم مشترکی برای مبارزه با بیگانه ستیزی، عدم تحمل و تحریک به خشونت بر اساس دین یا عقاید داشته باشد و برای تقویت همزیستی مسالمت آمیز همکاری کند.
رسانههای پاکستانی گزارش دادند: نمایندگان پارلمان اروپا در بحث تنشهای اخیر میان اسلامآباد و پاریس بر سر اعتراضات اخیر در پاکستان علیه فرانسه و واکنش تند گروههای پاکستانی به تداوم اقدامات موهن در پاریس علیه مقدسات مسلمانان، طرف فرانسه را گرفته و با این کشور ابراز همبستگی کرد.
پاکستان ماه گذشته شاهد اعتراضات گسترده در شهرهای مختلف این کشور به اسلامهراسی در اروپا و همچنین بیحرمتی به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) در فرانسه بود و معترضان خواستار اخراج سفیر فرانسه از پاکستان شدهاند.
پس از مذاکرات دولت پاکستان با معترضان ضدفرانسوی، توافق شد تا مطالبه اصلی آنان یعنی اخراج سفیر فرانسه در محکومیت بیحرمتی به مقدسات اسلامی، به صورت قطعنامه به پارلمان ملی پاکستان ارائه شود.