سیاست های «ضد اسلامی» محور اصلی گفتمان سیاسی اروپا در سال ۲۰۱۸
سیاست های «ضد اسلامی» محور اصلی گفتمان سیاسی اروپا در سال ۲۰۱۸
سیاست های ضد مهاجرتی و به ویژه ضد اسلامی به طور قاطع وارد گفتمان سیاسی در سراسر اروپا شده و به احتمال زیاد به زودی تغییر نخواهد کرد.
چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۷
کد مطلب: 6351
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از « thearabweekly»،در حالی که مسلمانان در اتریش نگران ناسیونالیست های راست افراطی در بالاترین سطوح حکومتی هستند ،دیگر مسلمانان در سراسر اروپا هم در انتظار شرایط نامطلوبی در سال ۲۰۱۸ میلادی هستند.
حضور حزب آزادی ضد مهاجرت و ضد آزادی اتریش در دولت بخشی از روند کنونی در سراسر قاره اروپا است که شاهد عادی سازی فعالیت های گروه های راست افراطی است که عمدتا گرایش های ضد اسلامی دارند.
مشخصه سال ۲۰۱۷ میلادی ،انتخابات محوری در اروپا با رای گیری در اتریش ، فرانسه، آلمان، هلند و انگلیس بود.
راست گرایان در فرآیندهای انتخاباتی به موفقیت های بزرگی دست پیدا کردند.به عنوان مثال «مارین لوپن» رهبر جبهه ملی فرانسه موفق به کسب بیش از ۲۰ درصد آرا در اولین دور از انتخابات ریاست جمهوری در آوریل سال گذشته میلادی شد اگرچه در نهایت در دور دوم انتخاباتی از امانوئل ماکرون شکست خورد اما موفق شد توجه بسیاری را در انتخابات به خود جلب کرده و طرفداران زیادی پیدا کند.
در هلند هم،گریت وایلدرز از حزب راست گرای آزادی موفق نشد بر صدر بنشیند اما به عنوان دومین حزب بزرگ به پارلمان این کشور راه پیدا کرد.
انتخابات فدرال آلمان هم شاهد موفقیت حزب جایگزین برای آلمان بود که سومین حزب در باندستاگ با کسب بیش از ۱۲ درصد از آرا شد و این اولین بار بود که یک حزب راست گرا پس از ۶۰ سال وارد پارلمان آلمان می شد.
حزب جایگزین برای آلمان در بیانیه انتخاباتی خود به طور ویژه بر کنار گذاشتن اسلام تاکید داشت و قائل بر این بود که اسلام متعلق به آلمان است و تهدیدی برای این جامعه و ارزش های آن به شمار می آید و حالا که این حزب بیش از ۹۰ نماینده پارلمانی در باندستاگ دارد این روند نگران کننده ضد اسلامی افزایش هم پیدا می کند.
به این ترتیب روند سیاست های ضد مهاجرتی و به ویژه ضد اسلامی به طور قاطع وارد گفتمان سیاسی در سراسر اروپا شده و به احتمال زیاد به زودی تغییر نخواهد کرد.
در حالی که بسیاری از کشورهای اروپایی انتظار بازگشت نیروهایی افراطی ار گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه را دارن این روند افزایش بیشتری پیدا می کند.
این در حالی است که همواره لفاظی ها علیه مسلمان و اقدامات ضد اسلامی پس از حملات تروریستی رخ داده است.
اروپا در سال های اخیر شاهد افزایش سالانه حملات تروریستی بوده است و انتظار نمی رود که این روند در سال ۲۰۱۸ میلادی کاهش داشته باشد.
مسئله مهم این است که مسلمانان با لیبرال ها و میانه روها در سطوح وسیع و ملی و مردمی کار کنند تا با تحولات ارتجاعی در هر کجا که ظاهر می شود،مقابله کنند.
بر اساس گزارش موسسه تحقیقاتی پیو ،حتی اگر همه مهاجرت ها به قاره اروپا بلافاصله متوقف شود، حدود ۳۰ میلیون مسلمان ۷.۴ درصد از جمعیت اروپا را تا سال ۲۰۵۰ تشکیل خواهند داد و به احتمال زیاد مسلمانان تا سال ۲۰۵۰ ،۱۰ تا ۲۰ درصد کل جمعیت اروپا را تشکیل می دهند.
با تعداد بیشتر مسلمانان،کار و فعالیت بیشتر آنها در جامعه اروپا جای امیدواری هست که آینده آرام تری برای مسلمانان در کشورهای اروپایی رقم بخورد.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان